Hundens triggerpunkter - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: 1.997

Vi tilbyr nettkurs om hundens triggerpunkter. I kurset om hundens triggerpunkter får du vite om alle muskler som inneholder triggerpunkter, hvordan disse kan lokaliseres og hvordan de kan behandles.

Innhold:
Kurset er både for den interesserte hundeeier som ønsker å kunne mer om å undersøke / hjelpe egen hund, og for utdannede hundeterapeuter eller veterinærer / dyrepleiere og andre fagfolk som vil vite mer om hundens triggerpunkter. Dette vil kunne hjelpe til med å optimalisere hundens helse - og du kan antakelig nyte enda bedre resultater!

Du har tilgang i ett helt år, og inne i kurset ligger det et kompendie fra kurset som du kan skrive ut til odel og eie. Du vil gjennom kurset få lære blant annet hva et triggerpunkt er, indikasjoner og kontraindikasjoner, hvordan de skal behandles, og hvordan du finner riktig sted for hvor de sitter og mye mer!

Dette vil du lære om:
• Hva er triggerpunkter
• Skjelettmusklene
• Ord som beskriver beliggenhet på kroppen
• Palpering
• Behandling av triggerpunkter
• Triggerpunktsbeskrivelser
• Kursprøve

Støtte og hjelp fra lærer:
Du får tilgang på månedlige spørretimer med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Facebook-gruppe med andre kursdeltakere:
Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går kurset.

Fagperson: Line Østerhagen

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hesten sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser. Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hesten din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin. Jeg utdanner terapeuter på dyr og har gjort det i 15 år og har lang erfaring i å lære bort!

Målgruppe for kurset:
Dette er et nettkurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan behandle en hund gjennom påvirkning av dens triggerpunkter.

Kursmateriell:
Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc / mac. Du får tilgang til kursmaterialet med en gang.

Eksamen / sertifisering:
Etter at du har tatt kurset, kan du ta en online prøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.