Fordypningskurs i palpasjon på hund for terapeuter / studenter



Sted: Nordisk Heste- og Hundeterapiskole
          Hedmark, Ringsaker
Kursadresse: Ringsakerveien 522, 2384 Brumunddal (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 09:00 - 15:00
Varighet: 1 helg
Pris: 5.990

Vi tilbyr fordypningskurs i palpasjon på hund for terapeuter / studenter. Bli ekspert på ledd, sener og viktige strukturer. I dette praktiske kurset som har plass til kun 10 deltakere, får du opplæring av kanskje en av de fremste hundeterapeutene i Norge.

Innhold:
Line Østerhagen har over 20 års praksis, og tar på dette eksklusive kurset kun imot 10 deltakere slik at hver og en skal få grundig oppfølging. Vi tar for oss palpasjon av ledd i statisk og dynamisk fase. I tillegg palperes leddstrukturer, ligamenter, sener og andre viktige strukturer. Kurset tar også for seg gode teknikker for palpasjon. Kurset er et fordypningskurs for deg som vil bli enda bedre på å gjenkjenne kroppens viktige strukturer og er et must for deg som virkelig har ambisjoner.

En terapeut som hele tiden utvikler palpasjonsegenskapene sine er en terapeut som etter hvert kan finne informasjon i flere og flere strukturer, slik at hunden kan få riktig trening og eventuelt henvises til rett instans. Dette vil kunne hjelpe til med å optimalisere hundens helse - og du kan antakelig nyte enda bedre resultater! Kurset er praktisk, og foregår på Nordisk Heste- og Hundeterapiskole.

Agenda:
• Fordypning i palpasjon
• Palpasjonsteknikker
• Palpasjon av ledd statisk og dynamisk
• Palpasjon av leddstrukturer
• Palpasjonsutslag ved abnormale funn
• Palpasjon av div. andre viktige strukturer

Lærer: Line Østerhagen

Lærer er Line Østerhagen. Line har både pedagogisk utdanning, 12 års relevant faglig utdanning og mer enn 20 års erfaring. Line tar i mot kun 10 personer per kurs, da hun vil gi grundig hjelp til hver deltaker.

Målgruppe for kurset:
Kurset er ment for terapeuter som jobber med terapi og undersøkelse av hund i hverdagen

Eksamen / sertifisering:
Ved fullført kurs vil du motta et profesjonelt kursbevis som du kan henge på kontoret eller dele med dine følgere. Kursbeviset leveres digitalt som PDF.