Nordisk Heste- og Hundeterapiskole

Jeg brenner for dyrenes ve og vel, og ønsker å hjelpe deg som vil jobbe med dyr eller eiere til å lære mer om dyrenes fysiske helse - slik at du enten kan jobbe som dyreterapeut eller bli en enda bedre dyreeier. Jeg jobber som lærer og faglig ansvarlig på alle våre kurs og studier. Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin på hest, hund og mennesker. Holder kurs i både innland og utland og har også skrevet bok.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Akupressur utdanning på hest og hund - online

Vi tilbyr 1. års akupressør-utdanning på hest og hund som online undervisning. Studiet består av teoretisk basiskunnskap og egentrening, samt praksisbehandlinger du utfører hjemme. Annenhver uke har vi forelesning online hvor elevene møter opp, og hver uke har ukeplan med lekser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 49.900 kr  

Elektroterapi for dyr - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om elektroterapi på dyr. I kurset elektroterapi på dyr vil du lære deg det du trenger å vite for å bli en trygg og dyktig elektroterapeut! Du vil gjennom kurset få lære blant annet elektroakupunktur, elektromagnetterapi, hva elektroterapi er og mye mer!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 2.497 kr  

Elite hesteeier - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om elite hesteeier. Drømmer du om å ha et kunnskapsmessig fortrinn mht. din hest og treningen dere utfører? Her får du vite det du trenger for å holde hesten din frisk, trene riktig og for å forstå hvordan hestens kropp fungerer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 6.997 kr  

Elite hundeeier - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om elite hundeeier. Drømmer du om å ha et kunnskapsmessig fortrinn mht. din hund og treningen dere utfører? Her får du vite det du trenger for å holde hunden din frisk, trene riktig og for å forstå hvordan hundens kropp fungerer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 6.997 kr  

Eteriske oljer for dyr - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om eteriske oljer for dyr. I kurset om eteriske oljer vil du få vite hva eteriske oljer er og hvordan disse kan brukes på dyr på en trygg og gunstig måte. Eteriske oljer er i utgangspunktet ikke spa og velvære, men sterkt konsentrerte urter med mange bruksområder!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 1.997 kr  

Fordypningskurs i palpasjon på hund for terapeuter / studenter

Vi tilbyr fordypningskurs i palpasjon på hund for terapeuter / studenter. Bli ekspert på ledd, sener og viktige strukturer. I dette praktiske kurset som har plass til kun 10 deltakere, får du opplæring av kanskje en av de fremste hundeterapeutene i Norge.

Sted Dato Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 1 helg 5.990 kr  

Hestemassasje for husbruk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om hestemassasje for husbruk. Gi hesten din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hesten din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! Hesten din kommer til å elske massasje!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 2.297 kr  

Hestens triggerpunkter - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om hestens triggerpunkter. I kurset om hestens triggerpunkter får du vite om alle muskler som inneholder triggerpunkter, hvordan disse kan lokaliseres og hvordan de kan behandles.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 1.997 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>