Kurs i kampsport og selvforsvar i Utlandet

I denne kategorien finner du kurs innen all slags kampsport. Mulighetene er mange, enten du vil holde deg i form, trene selvforsvar eller bruke kampteknikkene i konkurranse. For eksempel; boksekurs, fektekurs, judokurs, karatekurs, taekwondokurs osv. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qi Gong i Side/Tyrkia - Med Michael

Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qi Gong med akupunktør og Tai Chi lærer med Michael Johannessen på hotell Club Grand Aqua 5* All Inklusive. Kombiner ferie til Club Grand Side med å lære deg Qi Gong og Tai Chi. Kom hjem uthvilt, sterkere og med en forståelse av en av verdens eldste og beste treningsforme

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia 8 dager 14900 kr

Tai Chi og Qi Gong nybegynnerkurs for fibromyalgi i Side/Tyrkia

Kombiner ferie til Club Grand Side med å lære deg Qi Gong og Tai Chi. Kom hjem uthvilt, sterkere og med en forståelse av en av verdens eldste og beste treningsformer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia 8 dager 13340 kr

Tai Chi og Qi Gong Treningsferie - Høstferie i Tyrkia m/Gitte

Vi tilbyr Tai Chi kursferie til hotell Jacaranda Imperial, Antalya i Tyrkia. Kombiner sol, varme og ferie med Tai Chi, og du kommer hjem igjen sterkere både fysisk og mentalt. Tai Chi er en myk kampkunst som gjenoppretter balanse mellom kropp og sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia 8 dager Fra 17.900 kr

Tai Chi Treningsferie - Side i Tyrkia avreise fra Stavanger

Er du nysgjerrig og har lyst til å bli med på Treningsferie i Tai Chi og Qi Gong til den sjarmerende fiskelandsbyen Side i Tyrkia. Kombiner sol,strand,deilig mat,kjekt og sosialt m trening. Reiser du alene går det helt fint. Kom hjem igjen uthvilt, sterkere både fysisk og mentalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia 06.05.2023 8 dager06.05.2023 17.900 kr

Tai Chi Treningsferie Nord Kypros avreise fra Stavanger

Er du nysgjerrig og har lyst til å bli med på Tai Chi Treningsferie til den sjarmerende fiskelandsbyen Side i Tyrkia. Kombiner sol,strand,deilig mat,kjekt og sosialt m trening. Reiser du alene går det helt fint. Kom hjem igjen uthvilt, sterkere både fysisk og mentalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kypros Kypros 22.05.2023 8 dager22.05.2023 17.900 kr