Kampsport - ungdomspartiet 11- 14 år



Sted: Kristiansand Kampsport Senter - Lund og Vågsbygd
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Ægirs vei 10, 4632 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager og onsdager, kl 18:00 - 18:45
Varighet: 1 sesong
Pris: 379 pr. mnd.

Vi tilbyr kampsport for ungdomspartiet 11- 14 år. Ungdomspartiet er en av de største og mest stabile gruppene vi har. Dette kommer av at nye medlemmer blir godt tatt imot, og inkludert. Det er veldig viktig at nye medlemmer finner seg godt til rette.

Ungdomstreningen hos oss er et sted der du lærer kule, heftige ting uten fare for skade, samtidig som vi jobber med å bygge opp selvbildet og selvtilliten. Vi vet at ungdomstiden er vanskelig for de fleste, du er ikke lenger barn, men du er heller ikke voksen. Mange, både gutter og jenter, kjenner på presset å være kul nok, pen nok, flink nok, tøff nok, ikke minst sexpresset som kommer, mens noen er så heldige danser og leker seg gjennom ungdomstiden, uten å merke verden rundt seg.

En kjapp forklaring:
Kampsport og selvforsvar handler om avstander. De forskjellig kampsporter er som regel veldig effektive i en gitt avstand. Skjer angrepet på bakken, er Brasiliansk Jiu Jitsu fantastisk, men hvis du blir angrepet med en stokk, funker Kali bedre. Kickboxing er flott stående, men er helt ubrukelig, om noen sitter opp på deg. Så, ved å velge en bestemt kampsport, har du egentlig valgt å spesialisere deg innen en avstand. Hvilket skal du velge?

Velg alle!
Siden vi har instruktører, med svarte belter innen flere kampsporter, har vi latt dette komme barn og ungdommene til gode. Hovedkampsporten som trenes av barn og ungdom heter Kali Self Defence, se på det som rammen rundt det hele. Inni rammen er året delt opp i tema. Hver måned perfeksjonerer vi en ny avstand/tema, dette gjør at utøveren blir rimelig flink i det meste, også er det så mye variasjon at de ikke blir så fort lei. Noen foretrekker alltid noe fremfor noe annet, men når ungdommen blir 15 år kan de velge å spesialisere seg innen en eller flere av kampsportene.

Målgruppe for kurset:
Ungdommer i alderen 11- 14 år som ønsker å lære kampsport

Kursmateriell:
Vi bruker ikke vanlige drakter, men svarte bukser og Kali T-skjorter. Når du melder deg inn, kjøper du en startpakke som inneholder det meste av det du trenger.