Fektekurs

Her finner du fektekurs over hele landet. Selv om fektekunsten er gammel er fekting i dag en moderne sport. I tilegg til å gi mosjon utfordrer den balanseevnen, konsentrasjonsevnen og ens taktiske og strategiske evner. Sportsfekting utøves med inntil tre forskjellige våpen; Florett, kårde og sabel. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Kali silat evolution

Vi tilbyr kurs i Kali silat evolution. Kali Silat Evolution (KSE) er en fellesbetegnelse på stiler som har sitt opphav fra den filippinske øygruppen, og er et system som inkluderer kampteknikker både med og uten våpen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 2 ganger i uken Fra 399 kr

Kenjutsu - Samuraiens sverdkunst

Vi tilbyr kurs i kenjutsu - samuraiens sverdkunst. Kenjutsu er samlebegrep for alle tradisjonelle stilarter av japansk sverdkunst. Bruk av sverd i Japan går langt tilbake i tiden, så langt som til 200-tallet, men da benyttet man rette sverd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 2 ganger i uken Fra 339 kr

Fektekurs

Vi i OSI Fekting har god erfaring med å arrangere fektekurs for alt fra videregående skoler til utdrikningslag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Fekting - nybegynner

Hver semestersstart arrangerer OSI Fekting nybegynnerkurs. Kurset varer ut semesteret, og forbereder de ubevandrede på viderekommen kårdebruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 måneder

Fekting - viderekomne

Vi tilbyr fektekurs for viderekomne. Treningen starter med en halvtimes oppvarming, gjerne i form av innebandy, fotball, dustehåndball eller andre ting vi måtte finne på. Deretter blir det grunnleggende beinarbeid, fulgt av leksjoner og fri fekting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo ca. 4 måneder