Krav Maga Academy Oslo

Tren selvforsvar med de beste! Krav Maga Academy Oslo er Norges største Krav Maga-klubb, og har mye ekspertise innen selvforsvar. Krav Maga er praktisk og realistisk selvforsvar som lærer hvordan å unngå, avskrekke eller håndtere alle typer voldelige konfrontasjoner. Det ble utviklet under realistiske forhold i Israel for forsvaret der, og er nå utviklet til et realistisk selvforsvarssystem for sivile. Krav Maga passer for alle - og du skal kunne lære det raskt. Kom og prøv - gøy og nyttig trening!


Gratis selvforsvarskurs for kvinner

Vi tilbyr gratis selvforsvarskurs for kvinner. Lær av de beste! Over 3700 kvinner har fått gratis selvforsvarskurs av Krav Maga Academy, og vi ønsker velkommen til en lærerik, morsom og spennende dag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 time Gratis kr  

Krav Maga Summercamp Norway

Vi tilbyr Krav Maga Summercamp Norway . Join us for a fantastic Krav Maga training camp, both beginners and advanced! 5 days of fun and challenging training with Rune Lind, Expert 5, and an experienced team of instructors!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 5 dager Fra 3.950 kr  

Selvforsvarskurs / Krav Maga privatundervisning

Lyst på ekstra tett oppfølging av en instruktør og få lært deg selvforsvar fort? Lyst til å perfeksjonere teknikkene dine, eller føler du rett og slett bare behov for ekstra trygghet og vil ha en grundig sjekk av en instruktør som kun har fokus på deg?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 time 750 kr  

Selvforsvarskurs for bedrifter

Vi tilbyr kurs og seminarer skreddersydd for bedrifter, organisasjoner og private. Krav Maga Academys instruktører representerer unik ekspertise innen selvforsvar og sikkerhetsopplæring, samt innen stressmestring og mental trening.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 2 - 4 timer fra 8000 kr  
Oslo Oslo 2 - 4 timer fra 8000 kr  

Selvforsvarskurs for eldre og pensjonister

Mange eldre er bekymret for å bevege seg utendørs, dels på grunn av sensasjonsoppslag i media. Vi kan tilby tilpasset opplæring i hvordan man kan unngå truende situasjoner, og hvordan man kan komme seg ut av dem. Tilpasset opplæring som vil gi større trygghet i hverdagen og fysisk aktivitet.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Tilpasses Avtales kr  
Oslo Oslo Tilpasses Avtales kr  

Selvforsvarskurs for kvinner

Vi har holdt selvforsvarskurs for mer enn 1700 kvinner, og har meget god erfaring i hvordan slike kurs bør tilpasses, for alle aldersgrupper. Våre instruktører har spesialkompetanse innen undervisning av kvinne/jentegrupper.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Tilpasses Avtales kr  
Oslo Oslo Tilpasses Avtales kr  

Selvforsvarskurs for skoler - Kurs for lærere og elever

Spesialutdannede instruktører holder kurs for barn og ungdom. Vi har fokus på forebygging av konflikter, samarbeid og det å stille opp for andre og avverge mobbing og trakassering. Vi lærer deltakerne selvforsvarsløsninger som er skreddersydd for barn og ungdom, alt etter hva situasjonen tilsier.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 2 - 4 timer Fra 8000 kr  
Oslo Oslo 2 - 4 timer Fra 8000 kr  

Selvforsvarskurs for utdrikningslag og vennegjenger

Enten det gjelder utdrikningslag eller andre anledninger, kan vi tilby et flott opplegg for dere. Dere velger varighet og hvor stor utfordring dere vil ha - innen trygge rammer!

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Tilpasses Avtales kr  
Oslo Oslo 2 - 4 timer Fra 8000 kr