Tanketrening for barn og ungdom - coachingKursarrangør: Tanketrener
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Gjennom samtaler og bevisstgjørende NLP-øvelser vil du få aha-opplevelser om hvordan du tenker og handler. Du vil bli mer bevisst hvem du er og alle ressursene du har, og slik få styrket din selvfølelse. Du vil få et verktøy som hjelper deg til å takle de utfordringene hverdagen byr på.

Hva er tanketrening:
Tanketrening er en form for coaching som gjør deg oppmerksom på styrkene dine når du møter utfordringer i livet. Jeg tilbyr tanketrening til barn og ungdom, unge voksne og foreldre.

Gjennom coachingen får du verktøy og teknikker som hjelper deg til å møte utfordringer på en positiv og ressursfyllt måte. Du blir bedre kjent med den du er, verdiene dine og du lærer deg betydningen av å sette mål og ta valg.

Jeg er adjunkt og NLP-coach og jobber som tanketrener på Smestad Helsesenter i Oslo. Jeg er gift og har tre barn i slutten av 20-årene. I fjor gav jeg ut boken «Hjelp! Tenåring i huset. Tanketrening for foreldre» på Gyldendal Norsk Forlag.

Med tanketrening kan du bli tryggere på deg selv, mer selvstendig – og mer motivert!

Når du kommer inn på kontoret mitt ser jeg for meg at du har et tomt snekkerbelte rundt livet. Når du går har du fått nyttige verktøy i de tomme lommene på snekkerbeltet. Så går du hjem og trener og tester hvordan verktøyene hjelper deg. Neste gang du kommer tilbake til meg, tar vi ut de som ikke passer deg, så får du nye som du øver deg på. Verktøyene består av visualiseringsøvelser, konsentrasjonsøvelser, studieteknikker, øvelser for å endre tankemønstre og din indre dialog - og mye, mye mer. Gled deg! :-D

Som tanketrener kan jeg hjelpe deg til å:
• takle skolehverdagen bedre
• bli en bedre idrettsutøver
• bli mer selvstendig og tryggere på deg selv
• bruke tankene dine positivt
• bli bedre til å kommunisere
• bli mer bevisst dine ressurser og de valgene du tar
• styrke selvfølelsen din
• få bedre døgnrytme og søvnkvalitet
• få mer energi og glede i hverdagen

Hos meg blir du møtt med:
Tilstedeværelse og Engasjement, Trygghet og Positivitet, Raushet og Respekt

Ta kontakt med meg så kan vi finne løsninger sammen.

Hilsen Line

Målgruppe for kurset:
Barn og ungdom i alle aldre
Skoleelever, studenter