Privat coaching for ledere, private eller idrettsutøvereKursarrangør: Re Boot AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Ta kontakt for avtale

Jeg kan gi coaching og terapi på områder du trenger, book 15 minutter gratis samtale om behov, priser og gjennomføring. Du kan få coaching og innen samliv, familie, jobbsituasjon, idrett, ledelse eller andre relasjoner.

Coaching for alle behov

I dagens dynamiske og krevende verden er personlig og profesjonell utvikling nøkkelen til suksess. Enten du er en privatperson, leder, ansatt eller idrettsutøver, kan individuelt tilpasset coaching være din katalysator for vekst, forbedring og oppnåelse av dine mål.

Privatpersoner
For private individer tilbyr coaching en unik mulighet til selvrefleksjon, selvforståelse og personlig utvikling. Gjennom skreddersydde programmer, hjelper våre erfarne coacher deg med å identifisere dine styrker, svakheter, mål og drømmer. Vi jobber sammen for å utvikle en handlingsplan, overvinne hindringer og skape bærekraftige strategier for å oppnå dine ambisjoner og forbedre livskvaliteten.

Stressmestring
Selvtillit og selvbilde
Tidsstyring og produktivitet
Håndtering av følelser og tanker
Målsetting og motivasjon
Kommunikasjonsferdigheter
Konflikthåndtering
Arbeids- og livsbalanse
Beslutningstaking

Ledere
I en organisasjonskontekst er lederes ytelse og beslutningsdyktighet avgjørende. Coaching for ledere fokuserer på å utvikle lederskapskompetanser, forbedre beslutningstaking, og håndtere stress og press effektivt. Vår coaching gir innsikt i psykologiske og atferdsmessige aspekter ved ledelse, og tilbyr verktøy og teknikker for å forbedre teamdynamikk, kommunikasjon og organisasjonskultur.

Effektiv ledelsesstil
Teambygging og samarbeid
Delegering og ressursstyring
Konflikthåndtering
Kommunikasjon og presentasjonsevner
Kreativitet og innovasjon
Stressmestring og emosjonell intelligens
Endringsledelse
Visjons- og strategiutvikling

Ansatte
Ansatte er en organisasjons mest verdifulle ressurs. Vår tilnærming til coaching for ansatte er fokusert på å forbedre ferdigheter, bygge motstandsdyktighet og øke engasjementet. Vi utforsker karriereambisjoner, faglig utvikling og personlig vekst, og utvikler individuelle planer for å maksimere potensialet og bidra til organisasjonens suksess.

Arbeidsrelatert stress
Tidsstyring og organisering
Motivasjon og engasjement
Kommunikasjon og samarbeid
Selvtillit og kompetansebygging
Tilpasning til endringer
Konflikthåndtering
Arbeids- og livsbalanse
Karriereutvikling

Idrettsutøvere
For idrettsutøvere, er mental styrke like viktig som fysisk kondisjon. Våre coacher er spesialiserte i mental trening, motivasjon, og prestasjonsforbedring. Vi tilbyr teknikker for å forbedre konsentrasjon, selvtillit og mental utholdenhet, og tilpasser tilnærmingen for å møte de spesifikke kravene og målene til hver utøver.

Målsetting og motivasjon
Prestasjonsangst og konkurransenerver
Selvtillit og selvbilde
Konsentrasjon og fokus
Mental utholdenhet og motstandsdyktighet
Stressmestring og avslapningsteknikker
Visualisering og mental forberedelse
Håndtering av skader og tilbakeslag
Teamdynamikk og samarbeid

Vår tilnærming
Vi kombinerer en vitenskapelig tilnærming med praktisk erfaring, og tilbyr en skreddersydd opplevelse som er like unik som hver klient. Våre programmer er utformet for å være transformative, med kontinuerlig støtte, oppfølging og justering for å sikre relevans, effektivitet og resultater.

Ta steget
Invester i din fremtid, og oppdag hvordan vår coaching kan transformere ditt liv, din karriere og dine prestasjoner. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, og la oss utforske hvordan vi kan støtte din reise mot mål, suksess og oppfyllelse.

Mail: olechristian(a)re-boot.life
Mobil: 91 92 13 97

Prisen er kr 2 000,- eks mva per samtale for bedrifter. Samtalene varer i 45 min.
Prisen er kr 2 000,- inkl mva per samtale for privatpersoner. Samtalene varer i 45 min.