2Coach Stoltenberg

2coach tilbyr skreddersydde og helhetlige løsninger for å styrke selvledelse, konkurransekraft, arbeidsglede og måloppnåelse. Vi er opptatt av kultur og resultatskapning når vi arbeider med:

- Leder- /team og medarbeiderutvikling
- Selvledelse
- Karriereveiledning og typeanalyse
- Coaching , coachingferdigheter og verktøy
- Relasjonscoaching, konflikthåndtering og vanskelige samtaler
- Medarbeider- og resultatsamtaler
- Omstilling og endring
- HR-rådgiving
- Stressmestring og balanse

Vi legger opp til en prosess som går over tid med både felles samlinger og individrettet coaching/veiledning der det er behov for det.


 |  1 2   |  Neste side >>

Én-til-én coaching - personlig utvikling eller karriereveiledning

Vi tilbyr en-til-én coaching - personlig utvikling eller karriereveiledning. En coachingprosess som går vanligvis over 3 - 4 mnd. med til sammen 10 møter pluss innledende møter. Vi skreddersyr gjerne etter ditt behov.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Høysensitivitet

Jeg har mange kunder som er høysensitiv og jeg er selv høysensitiv, derfor et det lett og intuitivt å være coach/veileder for deg hvis du også er en av oss og ønsker å ha fokus på å finne en bedre hverdag tilpasset ditt karaktertrekk eller finne en jobb eller måte å jobbe på som gjør at du er mer ti

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 4 kvelder 2.480 kr  

JTI typeanalyse, hvilken type er du, hvilken rolle har du i team

Hvilken type er du? Hvilken rolle har du i et team/en gruppe? Vi er sertifisert i JTI (Jungiansk Type Index/MBTI) og har eksamen via organisasjonspsykologene Optimas. Det er ingen test, det gir ingen gode eller dårlige resultater, heller ingen riktige eller gale svar.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Karriereveiledning og utvikling i jobb - grupper

Hvordan lykkes i jobb og karriere enten du vil vokse internt eller vil søke en annen jobb eksternt. Pakken bygges opp i flere moduler og vi kan skreddersy din egen pakke. Kurspakke også for individuelle deltaker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager  

Karriereveiledning og utvikling i jobb - individelt

Hvordan lykkes i jobb og karriere enten du vil vokse internt eller vil søke en annen jobb eksternt. Pakken bygges opp i flere moduler og vi kan skreddersy din egen pakke. Kurspakke også for grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Konstruktiv konflikthåndtering og den vanskelige samtalen

Hvordan møte og jobbe med konflikter og vanskelige samtaler. For å gjøre lederne/deltakerne med bevisst på hvordan de møter og jobber med konflikter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  

Relasjoner/par, enslig eller på leting etter “den rette”?

Vi tilbyr kurset Relasjoner/par, enslig eller på leting etter “den rette”?. Hvor trygge er dere på hverandre, hvor godt forstår dere hverandre? Hva gjør dere for at forholdet skal være sunt og godt? Hva er det som gir dere den gode følelsen i forholdet og hva er utfordrende?

Sted Dato Varighet Pris
Frankrike Frankrike 2 dager  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager  

Selvledelse - coaching

Kurs/coaching for gruppe eller enkeltindivid som går på å lede deg selv og kjenne ditt potensiale - for en enda bedre hverdag. Verdier er grunnleggende for å lede seg selv, og kjenne seg selv. Visjonen forteller hvor du skal både på kort og lang sikt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum  
 |  1 2   |  Neste side >>