Foredrag: Oppsøk Ubehag - finn din indre styrkeKursarrangør: Re Boot AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Varighet: 45 minutter
Pris: Be om pris

Har du noen gang følt at livets utfordringer var for overveldende til å håndtere? At du var fastlåst i komfortsonen, uvillig til å ta steget ut i det ukjente, selv om det kanskje er akkurat det som kreves for å oppnå dine drømmer? Du er ikke alene.

Mestringsreisen: Oppsøk Ubehag
Mental Trening: Nøkkelen til Personlig Mestring

Har du noen gang følt at livets utfordringer var for overveldende til å håndtere? At du var fastlåst i komfortsonen, uvillig til å ta steget ut i det ukjente, selv om det kanskje er akkurat det som kreves for å oppnå dine drømmer? Du er ikke alene.

Hei, jeg er Ole Christian Sandvoll, og jeg har vandret gjennom livets mørkeste tunneler og kommet ut sterkere på den andre siden. Fra øyeblikk av desperasjon, tilbakegang, og utfordringer som ville brutt mange, til øyeblikk av triumf, selvoppdagelse og transformasjon, har jeg opplevd det hele.

Men, hva gjorde virkelig forskjellen for meg? To ord: "Oppsøk Ubehag." Disse to ordene, skrevet på et enkelt A5-ark, forvandlet mitt perspektiv og ga meg styrken til å endre mitt liv.

I mitt foredrag vil jeg ikke bare dele min reise, men også vitenskapen bak mental styrke, holdning, vaner og hvordan du kan bruke disse prinsippene for å overkomme utfordringer og realisere dine drømmer. Enten du er en bedrift som ønsker å motivere teamet ditt, eller et enkeltmenneske som søker inspirasjon og veiledning, lover jeg en opplevelse som vil sette deg i bevegelse, utfordre ditt perspektiv, og gi deg verktøyene for å skape et mer meningsfullt og tilfredsstillende liv.

Bli med meg, og la oss oppsøke ubehaget sammen, og oppdag kraften som ligger i å stå ansikt til ansikt med våre frykter, for så å seire over dem.

Hver enkelt av oss har et uendelig potensial låst dypt inne i oss. Gjennom mental trening kan dette potensialet avdekkes, forsterkes og anvendes for å oppnå bemerkelsesverdig personlig og profesjonell vekst. Jeg er her for å guide deg gjennom den utfordrende, men givende prosessen med å oppdage din indre styrke og resiliens.

Fra teori til praksis
Jeg kombinerer teoretiske konsepter med personlige erfaringer, og leverer et unikt perspektiv på personlig utvikling. Min metode går utover teorien og dykker dypt inn i de reelle utfordringene og triumfene som former vår evne til å mestre livets ubehag.

Oppdag kraften i din indre styrke
Personlig utvikling og transformasjon
Mine erfaringer, fra de mørkeste dager til øyeblikk av triumf, tjener som levende eksempler på kraften av personlig utvikling. Jeg deler åpent disse erfaringene for å belyse reisen fra desperasjon til mestring, og hvordan mental trening og riktig fokus kan omforme ens skjebne.

Prestasjoner gtover Grenser
"Oppsøk Ubehag" er ikke bare et mantra, men en livsstil. Det er en praksis som har tillatt meg å oppnå prestasjoner utover det vanlige, og jeg er dedikert til å hjelpe andre å oppdage hvordan de kan bryte gjennom sine egne grenser.

Verktøyene for Vekst Vitenskapelig Tilnærming
Min tilnærming er forankret i vitenskapelig forskning, og gir deltakerne et solid grunnlag for å forstå hvordan mentale prosesser og vaner formes. Fra nevropsykologi til atferdsdynamikk, utforsker vi sammen vitenskapen bak mental styrke og personlig utvikling.

Praktisk anvendelse
Mer enn bare teori, tilbyr jeg praktiske verktøy og strategier for å forbedre mental utholdenhet, mestring og produktivitet. Med fokus på konkrete handlinger, vil deltakerne være rustet med kunnskapen og ferdighetene for å implementere læringen i deres daglige liv.

Bli med på reisen
"Oppsøk Ubehag" er mer enn et foredrag; det er en invitasjon til en transformasjonsreise. Enten du er en bedrift som ønsker å oppgradere teamets prestasjoner, eller et enkeltmenneske klart for en personlig revolusjon, er dette din mulighet til å ta steget inn i en verden av ubegrenset potensial og mestring.

Med en unik kombinasjon av personlig innsikt, vitenskapelig forankring og praktiske verktøy, er jeg her for å veilede deg gjennom hvert steg av din utviklingsreise. Sammen vil vi oppsøke ubehaget, utfordre status quo, og oppdage den bemerkelsesverdige kraften og potensialet som ligger innenfor hver enkelt av oss.

Bli med, og la oss ta det første steget sammen mot et liv preget av større motstandskraft, prestasjoner, og personlig mestring.

Hvis oppdraget avlyses under 30 dager før gjennomføringsdato, betales 100 % + ikke-refunderbare reisekostnader.

For avbestilling mer enn 30 dager før oppdragsdato, betales 50 % av avtalt honorar + ikke-refunderbare reisekostnader.

Reisekostnader faktureres i tillegg, etter dokumentasjon om ønskelig. (Normalt vil foredragsholder reise med taxi, buss, tog og fly etter vanlige priser.)

Ta kontakt med meg her for å avtale tid og sted for når jeg kan holde foredrag for dere.
Mail: olechristian(a)re-boot.life
Mobil: 91 92 13 97