Opparbeidelsesplikten og refusjonsreglene - nettkurs



Kursarrangør: Senter for Eiendomsfag
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 6.250

Vi tilbyr nettkurs om opparbeidelsesplikten og refusjonsreglene. I denne modulserien blir du bedre kjent med opparbeidelsesplikten og refusjonsregelverket som behandles i Plan- og bygningsloven kap. 18.

Kursinnhold:
Jensen gir deg konkrete eksempler og tips på hvordan man manøvrerer seg rundt i dette tidvis krevende fagfeltet. Denne modulserien består av fem videomoduler, som hver avsluttes med en kunnskapstest i form av multiple choice. I tillegg får du vårt Executive Summary samt den orginale foredragsprestasjonen, sistnevnte slik at du enkelt kan følge og supplere fremføringen med egne notater.

Hvordan få best læringsutbytte:
Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig. Sammen med videomodulene følger den tilhørende PowerPoint-presentasjonen, som vi anbefaler at du laster ned og har tilgjengelig før du starter innlæringen. Det kan være lurt å notere og reflektere underveis, slik at du er forberedt på å gjennomføre kunnskapstesten.

Kursholder: Kjersti Cecilie Jensen

Kjersti Cecilie Jensen er partner og advokat i advokatfirmaet Bull & Co. Jensen jobber særlig med refusjon etter plan- og bygningsloven, ekspropriasjon og bruken av private avtaler mellom utbygger og vertskommune. I denne modulserien vil hun gå igjennom opparbeidelsesplikten og refusjonsregelverket.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettkurs om opparbeidelsesplikten og refusjonsreglene