Årsstudium bærekraftige innkjøp - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 år
Pris: 47.800 pr semester

Vi tilbyr årsstudium i bærekraftige innkjøp som nettstudie. Vil du være en pådriver i det grønne skiftet? Med dette årsstudiet kan du hjelpe bedrifter, organisasjoner og det offentlige til å handle bærekraftig.

Innhold:
Årsstudium i bærekraftige innkjøp gir deg grunnleggende ferdigheter i å arbeide med bærekraft, innkjøp og anskaffelser.

Som innkjøper har man stor innflytelse og mulighet til å gjøre en forskjell: I offentlig sektor alene kjøpes det varer, tjenester og bygge- og anleggsarbeider for om lag 650 milliarder kroner årlig, og kunnskap om bærekraft er derfor ettertraktet.

Hva du lærer:
Dette studiet er utviklet for å gi deg basiskunnskaper innen innkjøpsledelse, strategisk verdikjedeledelse og etikk, safunnsansvar og bærekraft.

Du vil lære å lede innkjøpsprosesser i privat og offentlig sektor og hvordan organisasjoner kan utvikle seg til å bli mer bærekraftige, gjennom for eksempel sirkulære forretningsmodeller.

Studiet vil gi deg kunnskap om relevante fag- og yrkesetiske problemstillinger knyttet til miljø, sosial ansvarlighet, innkjøp, og kan foreta etiske vurderinger, basert på praktiske forretningsmessige problemstillinger, med utgangspunkt i forskning og fag.

Undervisningsform:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Vi bruker læringsportalen Canvas, som vil være ditt digitale klasserom under studietiden. Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, videoforelesninger, øvingsoppgaver, innsendingsoppgaver samt gjennomføring av en avsluttende eksamen i hvert enkelt emne.

Fagstoffet i det digitale klasserommet er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hva du skal gjøre til enhver tid. Du vil gjennom studietiden din ha tilgang på en veileder i emnene dine. Veilederen vil gi deg tilbakemelding på de obligatoriske oppgavene du leverer i løpet av studietiden. Når du får tilgang til emnene dine vil du også få tilgang til et grunnleggende kurs i studieteknikk, som vil hjelpe deg med å få en god start.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker årsstudium i bærekraftige innkjøp som nettstudie

Kursspråk:
• Kurset holdes på Norsk

Opptakskrav:
For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:
• Generell studiekompetanse
• Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag / svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
• Realkompetanse

Kursmateriell:
Ettersom dette er et nettstudium forutsettes det at du har tilgang til en PC / Mac med oppdaterte nettlesere.

Lånekassen:
Studiet kvalifiserer for støtte hos Lånekassen