Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Er du og dine ansatte trygge på IK-Mat-systemet? - MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs. Vårt godkjente kurs i fiskevelferd er for ansatte ved settefisk-, matfisk- og stamfiskanlegg. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende.
Vi tilbyr repetisjonskurs i fiskevelferd som nettkurs. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.
Vi tilbyr nettkurs om legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere. Kurset skal styrke kompetansen og kunnskapen rundt håndtering i daglig drift og røkting. Kurset dekker forskriftskravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som nettbasert kurs.
Vi tilbyr HACCP-kurs som nettkurs på Teams. Kurset gir en innføring i HACCP-prinsippene med praktiske og relevante eksempler. Deltakerne får et godt grunnlag for å innføre, vedlikeholde og revidere HACCP-systemer.
Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.
Vi tilbyr spesialtilpassede kurs for VIS-kunder som nettkurs på Teams. For VIS-kunder vil kursene bruke VIS som eksempel der det er relevant. Dette gjelder blant annet innføring i ulike standarder, hvor det vil bli illustrert hvordan VIS ivaretar ulike krav.
Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.
Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon.
Ønsker du mer informasjon om matbåren sykdom og hvorfor vi blir syke? På dette webkurset får du en gjennomgang av ulike sykdomsframkallende matbårne bakterier som er aktuelle i Norge, med eksempler fra utbrudd i nyere tid.
Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Hvordan lese en samsvarserklæring? Hvordan være trygg på at samsvarserklæringen er riktig og at produktet passer til vår bruk?
Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.
Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen. I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling.
Vi tilbyr Eurofins kvalitetsnettverk - National møteplass for mattrygghet. Norges viktigste nettverk for å sikre trygg mat. For å sikre trygg mat fra hav og jord til bord, må hele næringskjeden jobbe sammen.
Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.
Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.
Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.
Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)
Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.
Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.
Vi tilbyr kurs om mattrygghet, IK-mat for bedrifter. Kurset gir deg en komplett oversikt og praktiske eksempler på hvordan en driver med trygg håndtering av mat. Oppmøte og delaktighet kvalifiserer til kursbevis.