Kurs i babymassasje

Her finner du kurs i spedbarnsmassasje. Alle foreldre kan enkelt lære seg spedbarnsmassasje og det gir mulighet til å forbedre samspillet mellom foreldre og barn. Massasjen kan bidra til å forebygge, lindre og behandle smerter og plager hos små barn.

Babymassasje kurs

Vi tilbyr kurs i babymassasje. Kurset går over to dager og en kveld. Foreldrene lærer en hel kroppsmassasje tilpasset barnet. Vi har to samlinger med barna på dagtid a 2 timer, og en samling med bare de voksne på kveld.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 kvelder

Babymassasje

Vi tilbyr babymassasje kurs. Gi ditt barn trygghet & selvtillit gjennom babymassasje Babymassasjen er basert på den kjente Vimala McCLure sin babymassasje. Hun praktiserte på sin egen sønn, har skrevet bøker og holdt foredrag om viktigheten ved babymassasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 4 ganger 1.500 kr

Babymassasje - privat

Jeg tilbyr babymassasje kurs hjemme hos deg. Barseldepresjon & andre utfordringer kan gjøre det vanskelig for deg å bli med på et kurs med andre voksne og barn. Dette skal ikke ta fra deg muligheten for å etablere en fin kontakt med din lille via babymassasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes Avtales kr

Ekstern babymassasje

Jeg tilbyr babymassasje kurs for barselgruppe og helsestasjoner. Jeg kan kjører ut til barselgruppe/helsestasjon for å holde kurset, eller foredrag. Babymassasjen er basert på den kjente Vimala McCLure sin babymassasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes Avtales kr

Babbymassasje

Vi tilbyr kurs i babymassasje. På kurset møter du andre foreldre som er opptatt av det samme som deg. Du lærer litt massasje hver gang, og vi bygger opp massasjen gradvis. I tillegg lærer dere litt teori rundt babymassasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 dager

Babymassasjekurs

Vi har instruktører over stort sett hele Norge. Alle våre kurs er ved personlig oppmøte av instruktør hos deg, barselgruppen eller i instruktørens lokaler, da gjensidig kommunikasjon og relasjon er en viktig del av programmet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 til 1 1/2 time Ta kontakt kr

Instruktørkurs i babymassasje - Online

Vi tilbyr Online Instruktørkurs i babymassasje, IAIM International Assosiation of Infant Massage. Dagene er lagt opp med en god blanding av teori, praksis og forskjellige øvelser som brainstorming, spill og kommunikasjonsøvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager a 6 timer med 1 times pause... 8.000 kr

Instruktørkurs i Babymassasje - Bergen

Vi tilbyr instruktørkurs i babymassasje i Bergen. Endelig kommer vi igjen til Bergen å holder instruktørkurs! Vi er så stolte av å få arrangere dette jubileumskurset sammen med anerkjente Bergen Helhetsklinikk, Så meld deg på å sikre deg din plass!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 5.950 kr

Instruktørkurs i Babymassasje - Kristiansand

Endelig kommer vi igjen til Kristiansand å holder instruktørkurs!, denne gangen i samarbeid med det fantastiske senteret Zentai v/Sørlandsparken, så her er det utrolig enkelt å både komme seg til å finne frem, både med bil og buss. Så meld deg på å sikre deg din plass!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vest-Agder Vest-Agder 1 helg 4.950 kr

Instruktørkurs i Babymassasje - Oslo

Vi tilbyr instruktørkurs i babymassasje i Oslo Endelig kommer vi til selve hovedstaden å holder instruktørkurs igjen! Etter fullført kurs blir du godkjent babymassasje instruktør, å kan holde kurs for familier, barselgrupper m.m. Ordinær pris kr 7950.- Jubileumspris kr 5950.-

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg fra 5.950 kr

Instruktørkurs i Babymassasje - Rogaland

Vi tilbyr instruktørkurs i babymassasje i Rogaland. Endelig kommer vi igjen til Rogaland å holder instruktørkurs! Så meld deg på å sikre deg din plass! Etter fullført kurs blir du godkjent babymassasje instruktør, å kan holde kurs for familier, barselgrupper m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
3 dager 4.950 kr

Instruktørkurs i Babymassasje- Trondheim

Vi tilbyr instruktørkurs i babymassasje- Trondheim. Endelig kommer vi igjen til Trondheim å holder instruktørkurs! Etter fullført kurs blir du godkjent babymassasje instruktør, å kan holde kurs for familier, barselgrupper m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 5.950 kr

Kurs i babymassasje - nettkurs

Vi tilbyr babymassasje som nettkurs. babymassasje er lett å lære, i løpet av noen timer kan du teknikken. Men først gjennom daglig praksis blir massasjen kjærlig, rytmisk og en kilde til kommunikasjon. Mange steder i landet holder vi og våre instruktører kurs i babymassasje for foreldre og barn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.250 kr

Babymassasje

Vi tilbyr massasjekurs i babymassasje. Babymassasje er ikke terapi, men en måte å hygge seg sammen og bli kjent med hverandre for forelder og barn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg

Babymassajse

Vi tilbyr kurs i babymassasje. Babymassasje er en flott mulighet til å bli bedre kjent med barnet ditt. Gjennom massasjen lærer dere hverandres ikke-verbale språk, og en toveiskommunikasjon er i gang. Barna nyter virkelig denne stunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg