Kurs i babymassasje i Akershus

Her finner du kurs i spedbarnsmassasje. Alle foreldre kan enkelt lære seg spedbarnsmassasje og det gir mulighet til å forbedre samspillet mellom foreldre og barn. Massasjen kan bidra til å forebygge, lindre og behandle smerter og plager hos små barn.

Babymassasjekurs

Vi har instruktører over stort sett hele Norge. Alle våre kurs er ved personlig oppmøte av instruktør hos deg, barselgruppen eller i instruktørens lokaler, da gjensidig kommunikasjon og relasjon er en viktig del av programmet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 til 1 1/2 time Ta kontakt kr

Instruktørkurs i babymassasje - zoomkurs

Vi tilbyr Online Instruktørkurs i babymassasje, IAIM International Assosiation of Infant Massage. Dagene er lagt opp med en god blanding av teori, praksis og forskjellige øvelser som brainstorming, spill og kommunikasjonsøvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.500 kr

Onlinekurs i babymassasje

Vi er svært stolte over onlinekurset vi har laget i babymassasje. Her lærer vi deg opp i den moderne og beste versjonen av babymassasje. Teknikkene du lærer kan brukes for å lindre flere ulike plager som luftsmerter og dårlig søvn. I tillegg kan det hjelpe på spedbarnets utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 500 kr

Babymassajse - online

Vi tilbyr kurs i babymassasje. Gjennom massasjen lærer dere hverandres ikke-verbale språk, og en toveiskommunikasjon er i gang. Barna nyter virkelig denne stunden. Massasjen styrker tilknytningen og den gjensidige gleden over å bli bedre kjent, vises godt gjennom massasjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie