Babymassajse - onlineKursarrangør: Body ‘N’ Balance
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie

Vi tilbyr kurs i babymassasje. Gjennom massasjen lærer dere hverandres ikke-verbale språk, og en toveiskommunikasjon er i gang. Barna nyter virkelig denne stunden. Massasjen styrker tilknytningen og den gjensidige gleden over å bli bedre kjent, vises godt gjennom massasjen.

Dette er ikke en behandling, men en måte å kose seg sammen som dere kan ha glede av helt til barna flytter hjemmefra. Gjennom babymassasje gir du barnet ditt en god start på livet. Det møtes med respekt, trygghet, nærhet og varm berøring.

Barnet kan som regel motta massasje helt fra fødselen, men man anbefaler å vente med kurs til barnet er 6 uker. Når barnet når krabbestadiet kan det være litt utfordrende å komme på kurs, og da anbefales individuell opplæring.

Et kurs går over 4-5 ganger fordelt på 1-2 ganger per uke og varighet er 1 time per gang.
På kurset lærer vi helkroppsmassasje, tøyeøvelser og ikke minst effektive metoder samt forklaringer for barn med kolikk eller andre utfordringer.

Du får i tillegg:
• Naturlig økologisk olje tilpasset små barn
• Kompendie, med alle øvelser, inkl. strekkøvelser, øvelser for magesmerter samt øvelser for eldre barn.
• Kontrol av diastasen til mor – dvs. måle at muskulaturen i magen har trukket sig sammen som den skal efter en graviditet og evt. komme med øvelser for at forbedre fremgangen.
• Samt en “Goodie” bag med diplom, olje og andre godsaker efter endt kurs

Vis flere tilsvarende kurs: