Babymassasje i Norge

Babymassasje er ikke noe nytt fenomen, men en urgammel tradisjon som nå har fått ny form gjennom Babymassasje kurs rundt om i verden. Kursformen som ble utviklet av Vimala McClure tidlig på 1970- tallet, kom til Norden på 80- tallet. Babymassasje i Norge ble allikevel først etablert i 1997. Foreningen har i dag over 110 medlemmer som alle er sertifiserte instruktører (CIMI) gjennom den internasjonale foreningen IAIM International Assosiation of Infant Massage.

Alle instruktører som utdannes gjennom IAIM i Norge får tilbud om medlemskap i foreningen. BIN formidler informasjon om aktive medlemmer som holder kurs, og formidler også kontakt til de som ønsker å utdanne seg som instruktører. I tillegg støtter vi instruktørene og hjelper dem med markedsføring, videreutdanning og andre praktiske ting.

Vi sender ut nyhetsbrev til våre medlemmer flere ganger i året. Babymassasje i Norge er en frivillig organisasjon og styret jobber med dette på sin fritid.


Babymassasjekurs

Vi har instruktører over stort sett hele Norge. Alle våre kurs er ved personlig oppmøte av instruktør hos deg, barselgruppen eller i instruktørens lokaler, da gjensidig kommunikasjon og relasjon er en viktig del av programmet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 til 1 1/2 time Ta kontakt kr  

Instruktørkurs i babymassasje

Vi tilbyr Instruktørkurs i babymassasje, IAIM International Assosiation of Infant Massage. Dagene er lagt opp med en god blanding av teori, praksis og forskjellige øvelser som brainstorming, spill og kommunikasjonsøvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 3 dager 8.500 kr  

Instruktørkurs i babymassasje - zoomkurs

Vi tilbyr Online Instruktørkurs i babymassasje, IAIM International Assosiation of Infant Massage. Dagene er lagt opp med en god blanding av teori, praksis og forskjellige øvelser som brainstorming, spill og kommunikasjonsøvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.500 kr