Babymassasjekurs - Lær å massere barnet ditt



Kursarrangør: Pust i Bakken
Sted: Ta kontakt for avtale
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 ganger
Pris: 1.750

Den fysiske kontakten mellom foreldre og barn er uvurderlig. Gjennom dette kurset får du enda mer kunnskap om hvordan du gjennom berøring av barnet kan berolige og skape et tettere bånd dere i mellom. På et kurset lærer du, i tillegg til strøkene, mye teori rundt berøring, tilknytning og samspill.

Innhold:
Kursene går over 5 ganger og varer ca 1t og 15 min, slik at både du og babyen din gradvis får integrert denne kommunikasjonen. Babymassasjen kan med små justeringer tilpasses større barn og følge barnet når det vokser, så dette er en langtids investering du ikke vil angre på. På kurset treffer du andre foreldre som er opptatt av det samme som deg.

Et babymassasjekurs vil se omtrent slik ut:
• Kursdag 1. - Tema: Babymassasjens bakgrunn. Vi snakker om babyens språk og dere lærer å massere bena.
• Kursdag 2. - Tema: Når passer det å massere, mer om babyens tegn og signaler. Vi snakker om babygråt og dere lærer magemassasjen og kolikkmassasje.
• Kursdag 3. - Tema: Babymassasjens fordeler. Vi snakker om babyens behov og dere lærer bryst og armer.
• Kursdag 4. - Tema: Hvordan følge massasjen når barnet blir større. Vi snakker om hverdag og stress og foreldres behov og dere lærer ansikt og rygg, samt strekkøvelser.
• Kursdag 5. - Tema: Oppsummering av kurset, dere får diplom. Vi snakker om et valgfritt tema og repeterer alt vi har lært av strøk og strekkøvelser.

Målgruppe:
Kurset passer best for babyer som er minimum 6 uker gamle og frem til de krabber rundt. Ta kontakt om du er usikker på babyens alder og babymassasjekurs.

Kursmateriellet:
Du får kurshefte, olje og litt snakcs og drikke og hyggelig samvær på slutten av hvert kurs.

Vis flere tilsvarende kurs: