Kurs i vakummassasje

Vakuumterapi / kopping

Vårt kurs i vakuumterapi, kopping er et ypperlig kurs for deg som ønsker å starte som terapeut eller for deg som ønsker å utvide med et større tilbud Vakuumterapi, kopping er en metode med gamle aner som fint kan kombineres med andre terapiformer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Grimstad Grimstad 15.10.2022 2 dager15.10.2022 3.300 kr
Sandefjord Sandefjord 01.10.2022 (+1) 2 dager01.10.2022 (+1) 3.300 kr

Kurs i koppemassasje

Vi tilbyr kurs i koppemassasje. Kopping er en gammel tradisjonell legekunst. Ved hjelp av sugekopper skapes et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slaggprodukter i bindevevet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 dag 3.599 kr

Kurs i koppemassasje - privatundervisning

Vi tilbyr kurs i koppemassasje som privatundervisning. Kopping er en gammel tradisjonell legekunst. Ved hjelp av sugekopper skapes et undertrykk som påvirker bindevevet i muskler og underhud. Blodsirkulasjonen øker og bidrar til å transportere bort slaggprodukter i bindevevet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 dag Avtales kr

Kurs i lymfedrenasje med vakuum

Vi tilbyr kurs i lymfedrenasje med vakuum. Lymfedrenasje med vakuum er den mest effektive behandlingen for "en skikkelig rengjøring" av hele kroppen. Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar mange viktige funksjoner og er en viktig del av immunforsvaret vårt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 6 timer 4.999 kr

Kurs i lymfedrenasje med vakuum - privatundervisning

Vi tilbyr kurs i lymfedrenasje med vakuum som privatundervisning. Lymfedrenasje med vakuum er den mest effektive behandlingen for "en skikkelig rengjøring" av hele kroppen. Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar mange viktige funksjoner og er en viktig del av immunforsvaret vårt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 6 timer Avtales kr