Norsk Muskelterapi

Klinikker, kurssenter og skole. Ny bedrift med masse erfaring. Norsk Muskelterapi ble etablert oktober 2019. Eiere og initiativtakere er Daniel Hellqvist som har 30-års bakgrunn som terapeut og 25 år som lærer innen faget. Hovedfokus blir som navnet sier muskelterapi, som er en kombinasjonsbehandling av mange anerkjente metoder med gamle aner.

Vi kommer tilby kurs og utdanning i:
• Grimstad (hovedkontor)
• Sandefjord
• Sandnes

Går en annen vei
Vi har sett en utvikling at klinikker og skoler utvider tilbudet med flere typer kurs og metoder. Vi går litt mot strømmen og fokuserer på muskelterapi og perfeksjonere denne metode enda mer. Ett av våres mål er at alle terapeuter skal ha gode kunnskaper innen faget og være veldig nøyaktige i sin streben å finne riktig behandling for hver klient.

Kurs:
Utover utdannelsen holder vi frittstående enkeltkurs som passer for de som vil lære for hjemmebruk, komplettere annen utdanning.


Avspenningsmassasje

Vårt kurs i avspenningsmassasje er et ypperlig kurs for deg som ønsker å starte som terapeut eller for deg som ønsker å utvide med et større tilbud. Vi lærer å gi en svært effektfull og avslappende massasje.

Sted Dato Varighet Pris
Grimstad Grimstad 2 timer 3.100 kr  
Sandefjord Sandefjord 2 timer 3.100 kr  

Hotstoneterapi

Hotstoneterapi handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra varme, sorte granittsteiner (vulkanske steiner). På vårt kurs i Hotstone lærer du en full kropps og ansiktsbehandling.

Sted Dato Varighet Pris
Grimstad Grimstad 2 dager 3.100 kr  
Sandefjord Sandefjord 2 dager 3.100 kr  

Kurs i bambusmassasje

Vi tilbyr teoretisk og praktisk kurs i bambusmassasje. En fantastisk behagelig behandling som også kan brukes dypere hvis ønskelig. Vi lærer bruke mange typer av bambusstenger. Bambus kan med fordel varmes.

Sted Dato Varighet Pris
Grimstad Grimstad 1 dag 1.500 kr  
Sandefjord Sandefjord 1 dag 1.500 kr  

Massasje for hjemmebruk

Kurset er en introduksjon i massasje, og vi ønsker med dette å gi deltakerne en smakebit av massasjens mange positive effekter. Her har du nå mulighet til å lære tre fundamentale massasjeteknikker, samt andre grunnleggende teknikker som både benyttes i velværemassasje og klassisk massasje.

Sted Dato Varighet Pris
Grimstad Grimstad 2 dager 1.795 kr  
Sandefjord Sandefjord 2 dager 1.795 kr  

Muskel-og leddakupunktur, med eller uten nåler

Nålebehandling er en meget kostnadseffektiv metode ikke bare sett fra terapeutens synsvinkel, men også for klienten og samfunnet. Hovedfokus på dette kurs er sikker og effektiv triggerpunktbehandling med og uten nåler.

Sted Dato Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 6 dager over 3 helger 15.000 kr  

Sommerkurs i massasje og muskelterapi

Norsk Muskelterapi arrangerer sommerkurs i Sandefjord og Grimstad. Kurset inneholder totalt syv massasjegrep for hele kroppen, anatomi, fysiologi, muskeltesting, bevegelighetstester, terapeutisk stretching, selvstretching etc.

Sted Dato Varighet Pris
Grimstad Grimstad 8 dager 10.500 kr  
Sandefjord Sandefjord 8 dager 10.500 kr  
Sandnes Sandnes 2 dager 1795 kr  

Vakuumterapi / kopping

Vårt kurs i vakuumterapi, kopping er et ypperlig kurs for deg som ønsker å starte som terapeut eller for deg som ønsker å utvide med et større tilbud Vakuumterapi, kopping er en metode med gamle aner som fint kan kombineres med andre terapiformer.

Sted Dato Varighet Pris
Grimstad Grimstad 2 dager 3.100 kr  
Sandefjord Sandefjord 2 dager 3.100 kr