Instruktørkurs i Babymassasje - Bli en god instruktør



Kursarrangør: Pust i Bakken
Sted: Ta kontakt for informasjon
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 28 timer
Pris: 8.000

Vi tilbyr Instruktørkurs i Babymassasje. Ønsker du også å lære bort Babymassasje til foreldre og omsorgspersoner? Vi trenger flere instruktører, og jeg oppfordrer alle som brenner for samspill og berøring å ta et instruktørkurs.

Innhold:
Dagene er lagt opp med mye teori rundt babymassasje, praksis og litt gruppearbeid og kommunikasjons øvelser. Det kommer babyer og foreldre så vi får litt praksis dag 2, 3 og 4 av kurset. Du lærer alt du trenger å kunne for å holde gode kurs for foreldre, støtte samspillet mellom foreldre og barn og lage en god atmosfære for læring, glede og samvær med andre foreldre.

?Utdannelsen er internasjonal gjennom IAIM, og kursplanen er lik over store deler av verden. Etter gjennomført kurs og eksamen får du tittelen CIMI, Certified Infant Massage Instructor som er beskyttet og tilhører IAIM.

Emner som gjennomgås på kurset:
• Historikk: Spedbarnsmassasje og International Association of Infant Massage
• Demonstrasjon av strykningene og strekkøvelsene
• 3-dagers praktisk undervisning i gruppe med foreldre og spedbarn
• Fordeler med spedbarnsmassasje
• Spedbarnsgråt
• Barnets bevissthetstilstander, signaler og reflekser
• Tilknytningsteori
• Kjenne igjen og bekrefte følelsesmessige situasjoner som kan oppstå i foreldregruppen
• Kommunikasjonsferdigheter
• Gruppedynamikk
• Tilpassing av massasjen til det voksende barnet
• Spesielle situasjoner og tilpassing av massasjerutinen
• Forskning på babymassasje og berøring
• Markedsføring


Kursmaterialet:
Til kurset trenger du en ca 50 cm stor myk dukke til å demonstrere strøkene. Dukker til dette formålet kan du bestille og kjøpe på forhånd gjennom BYLT.

Kursmateriellet du får på kurset inneholder et kompendium, instruktørmanual og en bok av Vimala McClure (denne er på engelsk). Lunch må du enten ha med selv eller gå ut for å kjøpe.

Inkludert i prisen:
Du får snacks og drikke i pausene. Husk å si fra dersom du har matvareallergier som du tenker det er viktig at vi vet om (som f.eks. nøtteallergi eller glutenintoleranse/cøliaki).

Målgruppe:
Kurset er tilpasset alle, både fagpersonell innen sped- og småbarn, og andre som ønsker å hjelpe familier og babyer til en god start.

Kursmateriellet:
Du får kurshefte, olje og litt snacks og drikke og hyggelig samvær på slutten av hvert kurs.

Eksamen / sertifisering:
Etter kurset vil det være en eksamensperioden hvor du skal holde et kurs for fem familier over 5 ganger og evaluere dette. Evaluering fra deg og familiene sendes inn sammen med eksamensarbeidet.

Kommentarer fra tidligere deltakere:
Dette kurset er i mine øyne en verdifull gave vi kan gi til foreldre og barn. Vi kan lære dem å kommunisere med hverandre og samtidig gi trygghet, kvalitets samvær, velvære og kos. Jeg anbefaler dette kurset på det varmeste.
-Sara Tyvand, Yogalærer, Yogamassør og Helsecoach for In-Motion Yoga

Jeg meldte meg på Babymassasje instruktør kurs for at jeg ville dele dette med foreldre og deres babyer. Jeg hadde en tanke om at dette var hygge og glede for liten og stor. Og det er det jo! Men så mye mer, og så utrolig viktig! Jeg håper jeg med denne kunnskapen i ermet at jeg kan gjøre en forskjell. Jeg håper at jeg kan formidle dette og skape rom og trygge rammer for omsorgspersoner og babyer til å skape tillit, kjærlighet og knytte sterke bånd. Takk for at jeg har fått lære meg Babymassasje!
-Camilla Høgtoft, Yogateacher for Purusha Yoga

Etter at jeg selv deltok på et babymassasjekurs med min sønn for snart 12 år siden, har jeg hatt lyst til å gjennomføre dette kurset. Nå gikk endelig drømmen i oppfyllelse, og det stod til forventningene. Kurset var svært lærerikt, og ga meg den nødvendige tryggheten på at dette kan jeg fint klare å formidle videre. Det var også et av de hyggeligste kursene jeg har deltatt på. Nå gleder jeg meg til å spre det gode budskap, og bidra til at flere kan få oppleve hvor fint Babymassasje er for både liten og stor. Tusen takk for at dere har gitt meg en unik mulighet til å gjøre verden til et litt bedre sted å være :-)
-Merete Rødsjø-Davidson, Lykkeliten og stor

Godt organisert i tre deler. Fag/teori/praksis på kurset, skriftlig hjemmeoppgavedel og praktisk gjennomføring av kurs.
-Linda M. Svendsen, Din Rosentime

Vis flere tilsvarende kurs: