Biomedisinsk Senter

Velkommen til Biomedisinsk Senter!
- kurs, terapi og foredrag.

Vi er et kombinert kurs og terapisenter.

Målsetningen vår er å være fullt oppdatert forskningsmessig og utviklingsmessig på våre områder for at våre kunder skal få best mulig behandling / undervisning.


 |  1 2   |  Neste side >>

Anikts og hodemassasje kurs

Vi tilbyr kurs i anikts og hodemassasje. Ansiktsmassasje kan være ”prikken over i`en” i en full kroppsmassasje. Men man kan også gi kun massasje til ansiktet.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 kvelder 1.900 kr  

Aromaterapi utdanning

Vi tilbyr utdanning i aromaterapi. Janken Robberstad har undervist naturmedisinsk aromaterapi siden 1989. Pensum følger retningslinjene til NNH ( Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon). Studiet har helgebasert undervisning, ca 1 helg pr. måned i 10 måneder.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 10 måneder 3.200 pr helg kr  

Babymassasje kurs

Vi tilbyr kurs i babymassasje. Kurset går over to dager og en kveld. Foreldrene lærer en hel kroppsmassasje tilpasset barnet. Vi har to samlinger med barna på dagtid a 2 timer, og en samling med bare de voksne på kveld.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 kvelder  

Fotmassasje og metaamofose kurs

Vi tilbyr kurs i fotmassasje og metaamofose. Lær en enkel fot-legg-lårmassasje. Våre føtter er ofte viet liten oppmerksomhet. Dette på tross av at de har mange oppgaver og er i aktivitet store deler av døgnet.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 kvelder 1.900 kr  

Healingkurs

Vi lever i en overgangstid. Høyere vibrasjoner blir kanalisert ned over jorden fra Universet. Flere og flere praktiserer på forskjellige vis ulike former for energiarbeide- Qi Gong, Tai Chi, Yoga, tibetanske riter osv.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 kvelder  

Kinesiologi utdanning

Vi tilbyr utdanning i kinesiologi. Kinesiologi er en forholdsvis ny retning innen alternativ medisin. Den oppstod på 1960-tallet. Og den trekker på kunnskap fra akupunkturlæren, fra moderne anatomi / fysiologi, hjernevitenskap og fra moderne psykoterapi.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 9 helger 3.000 pr helg kr  

Kommunikasjonskurs for par

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for par. Vi ønsker oss kjærlighet, vi tenker på det, håper å få det, fantaserer om det, gjør mange ting for å oppnå det, og føler at våre liv mangler noe når vi ikke har det.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager  

Meditasjonskurs

Vi tilbyr meditasjonskurs med kursholder Otto Bjelland. Det er kjent gjennom flere tusen år at jevnlig meditasjon senker stressnivået i kroppen. Moderne hjerneforskning viser i utallige forsøk alle fordelene det moderne mennesket kan oppnå ved å meditere daglig eller flere dager i uken.

Sted Dato Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 kvelder  
 |  1 2   |  Neste side >>