Se barnet snakker til deg - NBO kurs for foreldre



Kursarrangør: Pust i Bakken
Sted: Ta kontakt for avtale
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: ca 45 – 60 minutter
Pris: 450

Er det vanskelig å forstå babyen din noen ganger? Gjennom å observere barnets bevegelser, pust og responser kan vi lære hvordan barnet forteller oss viktige ting som gjør det lettere å møte barnets behov.

Innhold:
Newborn Behavioural Observation (NBO) er en veiledningsmetode som kommer fra Brazelton institute, USA. Filosofien går ut på at hvert nye, lille barn er helt unikt og har sin egen måte å være på. Foreldrene blir aktivt involvert i oppdagelsen av den lilles kommunikasjon og reaksjoner.

NBO veilederen observerer babyen sammen med foreldrene, og utfører noen øvelser som vil fortelle noe om barnets reaksjonsmønster. Gjennom å se nøye på barnets bevegelser, pust og responser kan vi lære hvordan barnet forteller oss viktige ting som gjør det lettere å forstå hans/hennes behov.

NBO har fokus på tilknytning mellom foreldrene og barnet, og vi anser foreldrene som eksperter på eget barn. Barnet er læreren og skal vise oss med sitt kroppsspråk og reaksjoner hvem han/hun er.

Vi følger barnets behov, men det er fint om barnet er mett og har tørr bleie. Det er helt ok om barnet sover når vi starter møtet.

Målgruppe:
Kurset er i utgangspunktet tilpasset babyer fra 0-3 måneder. Om babyen er eldre tilpasser vi kurser.

Vis flere tilsvarende kurs: