Verksted søknadsplanlegging - bedrifter og større grupper



Kursarrangør: Kunstgjødsel kulturbyrå
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 190 minutter
Pris: Avtales

Vi tilbyr verksted om søknadsplanlegging for bedrifter og større grupper. Planlegging er halve jobben! Det finnes mange tusenvis av tilskuddsmuligheter, hvordan finne fram til akkurat de som passer for hver enkelt? Og hvordan legge en god plan for søknadslivet sitt?

Innhold:
• Verksted - 190 minutter med kombinasjon av kort fokus på tematikk med påfølgende selvstendig arbeid, oppgaver og 1-1 oppfølging for deltagerne. (Maks 8 deltagere.)

Litt om Kunstgjødsel kulturbyrå:
Kunstgjødsel er et kulturbyrå som i over 20 år har spisset seg på å finne penger og bidra til søknadsjubel for kunstnere og kulturvirksomheter. Kunstgjødsel drives av Linda Cecilie Furulund som er Cand. Philol. i kultur og grûnder av Kunstgjødsel. Furulund har god erfaring med å holde kurs, foredrag etc. Hun har siden 2001 holdt forelesninger ved Universitetet i Sør- Øst Norge, vært leid inn som foredragsholder på mange ulike typer arrangementer og vært initiativtager til en rekke seminarer etc.

I tillegg er Kunstgjødsel bla. prosjektleder og utvikler for Norwegian Made (norwegianmade.no) sin e-læringsportal for norske produsenter. Tidligere har byrået bla. ledet og vært med på å utvikle kunstnerskap, kunstbiennaler, kulturnæringshus, mentoringprogrammer for kreative næringer, vitensentere og diverse arrangementer i kunst- og kulturfeltet.

De siste 3,5 årene har Kunstgjødsel etablert nettbaserte programmer, 1-1 veiledning og mindre kurs under paraplyen Søknadsjubel. Furulund kom med sin første bok, og er nå medlem av NFFO (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening): "Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten", 1. november 2021. Og, dernest en egen arbeidsbok 20 januar 2022.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og større grupper