Jobbsøknader som gir ja - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 35 minutter
Pris: fra 375

Vi tilbyr digitalt kurs om jobbsøknader som gir ja. For å komme på intervju må du skrive en søknad som beviser at nettopp du er den rette for jobben. Du må ta utgangspunkt i arbeidsgivers behov, og vise at det er du som har den kompetansen, erfaringen og personlige egenskapene de ønsker seg.



Innhold:
Det høres jo enkelt ut, men det er det ikke. Vi har alle en tendens til å starte med oss selv: “Jeg har bakgrunn som... Jeg har lyst til å... Jeg ønsker å...” Følger du oppskriften i dette kurset, skiller din søknad seg positivt ut, fordi du har lært å skrive med utgangspunkt i arbeidsgivers behov.

Dette lærer du:
• Fange oppmerksomheten til arbeidsgiveren
• Presentere erfaringene dine
• Presentere de personlige egenskapene dine
• Avslutte på en minneverdig måte

Leksjoner:
1. Introduksjon
2. Fang oppmerksomheten
3. Få frem dine tidligere erfaringer
4. Overbevis med tidligere erfaring
5. Personlige egenskaper
6. Avslutt søknaden med stil
7. Åpen jobbsøknad
8. Siste finpuss

Kursekspert: Tonje Brattås

Tonje Brattås har veiledet skribenter i hvordan man bygger opp søknadspapirene for å fremstille kundens kvalifikasjoner på best mulig måte, som førte til mange tilbakemeldinger om innkallelse til intervju fra kundene. Arbeidet inspirerte videre til å forske på temaet i hennes masteroppgave, som viste at det sannsynligvis gis for lite eller dårlig opplæring i hvordan man skal utforme tekster som CV og søknad i grunnskolen og videregående opplæring.

Derfor må kunnskapen i de fleste tilfeller tilegnes i voksen alder. På bakgrunn av disse erfaringene og funnene, har det vært mulig å utvikle kurs som kan hjelpe enhver til å bli en bedre CV- og søknadsskriver.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker digitalt kurs om jobbsøknader som gir ja

Språk:
• Kurset holdes på norsk

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis