Omstilling i bedrift



Kursarrangør: Funkweb Services AS
Sted: I våre lokaler
          Oslo, Sinsen
Kursadresse: Trondheimsveien 184, 0570 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kurset foregår etter avtale, i våre lokaler på dag- eller kveldstid.
Pris: etter avtale

Trenger dere støtte i en omstilling- eller nedbemanningsprosess? Vi kan vi bistå med karrierecoaching og oppfølging av medarbeiderne. Vi gjennomfører karrierecoaching for den enkelte, eller tilrettelegger kurs for grupper.

Vi kan også sette sammen individuelle løsninger tilpasset deres behov. Målet er at medarbeideren ser sine muligheter, og får støtte i prosessen med å finne seg ny jobb. Omstillingen kan også tilrettelegges for langtidssykemeldte.

I en omstillingsprosess er det viktig at hver enkelt medarbeider får en gjennomgang av sin situasjon. Vi samarbeider med den som står i en omstillingsprosess, for å finne de områdene som er viktige å jobbe med. Dette kan være motivasjon, avklaring av kompetanse, å se muligheter på arbeidsmarkedet eller å gjennomføre søknadsprosess. Vi ser på det hele mennesket, og kan også bistå med coaching på helsemessige utfordringer, økonomi eller andre hindringer. En av våre styrker er at vi har lang erfaring med å jobbe med mennesker, som trenger veiledning ut over selve jobbsøkerprosessen.

Tema i rådgivningen kan være:
• Forståelse for hvordan du setter mål, og hva som skal til for å nå dem
• Bevisstgjøring av dine styrker og dine forbedringsområder
• Karriereplanlegging og gjennomgang av karrieremuligheter
• Skape forståelse for arbeidsmarkedet i dag, både det skjulte og det åpne
• Oppsett av profesjonell CV og utforming av søknadsbrev
• Bruk av sosiale medier i jobbsøkersammenheng
• Kommunikasjon med arbeidsgivere og egenpresentasjon
• Bruk av nettverk og relasjoner
• Intervjutrening

Vi vil støtte leder med å lage en plan for omstillingsprosess, og kan gi juridiske råd. Vårt mål er å støtte hver enkelt, slik at de opplever omstillingen som respektfull og at bedriften opprettholder godt omdømme.

Kurset/coachingen holdes av personer som har erfaring fra kommunikasjon, og har jobbet med karrierecoaching og rekruttering i næringslivet og det offentlige. Veilederene hos FunkWeb har jobbet med omstilling og karriereveileding i over 15 år.