NETTKURS - AutoCAD, Inventor, Revit, Autodesk, Microsoft, BIMKursarrangør: NTI AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du vil - 1 års tilgang
Varighet: 1 år
Pris: 4.500

GeT Everything NTI tilbyr eLæringkurs av høyeste kvalitet. Uansett hvilket kurs du velger har du tilgang til dem 24/7 i 1 år (365 dager). Med elæringskurs velger du selv ditt tempo i læringen, og om du vil lære gjennom kombinasjon av å se, lese, lytte og teste selv – eller hvorfor ikke en kombina

Beskrivelse
Kurskalender
Flere kurs
Få mer info
2000 timer Deltid Kurs Engelsk Nettkurs
Neste kurs: Start når du vil Se flere kursdatoer

GeT Everything

NTI tilbyr eLæringkurs av høyeste kvalitet. Uansett hvilket kurs du velger har du tilgang til dem 24/7 i 1 år (365 dager). Med elæringskurs velger du selv ditt tempo i læringen, og om du vil lære gjennom kombinasjon av å se, lese, lytte og teste selv – eller hvorfor ikke en kombinasjon av flere?

Det du trenger er en PC, smarttelefon eller nettbrett som har internettilgangHer er et utvalg av kursene du får tilgang på:

Autodesk
Adobe
Primavera
Bluebeam
Bentlye
Microsof
Trimble
McNeel

NTI leverer opplæring for å forenkle og effektivisere din arbeidshverdag

Vi har 30 års erfaring innen kurs og kompetanseheving, og utdanner årlig rundt 10.000 personer i Nord Europa innen CAD, BIM, industri, design og konstruksjon.

Global eTraining har over 25 års erfaring med opplæring, og har solgt millioner av elæringskurs i over 150 land.

PC, smarttelefon eller nettbrett som har internettilgang

Pål har gjennomført e-læringskurs

Pål hadde ikke anledning til å reise bort en uke for å delta på kurs, da var det forlokkende å gjennomføre kurset som e-læringskurs.

Kurset var absolutt verdt pengene. Det var en viktig bekreftelse på at jeg har basiskunnskapene. Jeg lærte mange nye viktige kommandoer for å gjøre operasjoner mer effektivt, fikk også en pekepinn på hvor jeg kan bygge på med kunnskap.