HMS kurs for ledere på nettKursarrangør: HMSdirekte.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Pris: 1.990

HMSdirekte.no tilbyr HMS kurs for ledere som nettbasert elæringskurs. Kurset fyller alle krav gitt av Arbeidstilsynet. Ved bestått kurs for du også et komplett internkontrollsystem for å gjøre det daglige HMS arbeidet i din bedrift effektivt og enkelt.

HMSdirekte legger stor vekt på å gjøre HMS arbeidet effektivt og tilpasset din arbeidssituasjon. Prosessen gjøres i følgende steg:
1) Du tar først HMS kurset. Kurset er 100% online og dekker alle krav arbeidstilsynet og lovgivningen stiller.
2) Du gjennomfører HMS testen. Testen kan du ta når du vil og har til hensikt å kontrollere at du har riktig kompetansenivå
3) Du mottar en epost med en bekreftelse på gjennomført test. I eposten ligger vedlagt dokumenter og maler du trenger i HMS arbeidet.
4) Straks vi har registrert betaling sender vi deg kursbeviset for fullført HMS opplæring i poste.
5) Videre vil du jevnlig følges opp med relevant informasjon slik at HMS arbeidet i din bedrift går smertefritt også i fremtiden.

HMS kurset vårt har følgende mål:
* Gi arbeidsgiver kunnskap om hvordan det skal arbeides systematisk med helse-, miljø og sikkerhet i virksomheten.
* Bidra til at arbeidsgiver blir i stand til å se, tenke og handle på en slik måte at helse, miljø, sikkerhet og velferd blir ivaretatt i virksomheten.
* Bidra til at arbeidsgiver ser verdien av et velfungerende helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.
* Bidra til at helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet blir integrert i planleggings- og beslutningsprosesser i virksomheten, herunder også omstillingsprosesser.
* Sette arbeidsgiver i stand til aktivt å bruke arbeidsmiljøloven og dens forskrifter for å fremme en kontinuerlig forbedring av helse, miljø og sikkerhet i virksomheten.
* Gi arbeidsgiver kunnskap om arbeidsmiljøfaktorer som kan ha innvirkning på arbeidstakernes fysiske og psykiske helse og arbeidsmiljøet i egen virksomhet.
* Bidra til at arbeidsgiver driver godt helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid gjennom dialog, medvirkning og partssamarbeid.

Videre sier arbeidstilsynet at opplæringen og kurset skal være tilpasset den enkelte bedrifts situasjon og behov. HMSdirekte vet at ikke alle bedrifter har hverken behov eller, frem for alt, råd til å reise bort i 2-3 dager og delta på et dyrt kurs på et flott konferansesenter eller hotell. Ikke bare koster kurst skjorta, men reisekostnader og tapt arbeidsinntekt må også regnes med.

HMS kurset til HMSdirekte dekker alle elementer arbeidstilsynet krever at arbeidsgier/leder setter seg inn i. I tillegg til selve beviset på at opplæring er gjennomført stilles det også krav til at bedriften skal arbeide systematisk med helse, miljø og sikkerhet. HMSdirekte gir deg, ved bestått HMS test, alle dokumenter, maler og informasjonssystem som trengs for å komme godt i gang HMS arbeidet i din bedrift.

Målgruppe for kurset

Ledere i små og mellomstore bedrifter.

Kursmateriell

Alt tilgejngelig på hmsdirekte.no

Eksamen / sertifisering

Eksamen taes online på hmsdirekte.no. Etter bestått eksamen får du tilsendt dokumentasjon på bestått HMS opplæring.

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.