Trygg Kurs AS

Trygg Kurs har i over 15 år levert kurs og rådgivning innen HMS, dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring, brannvern, industrivern og førstehjelp. Våre oppdragsgivere er både private og offentlige foretak på land og offshore.

Vårt mål er at våre kurs skal være lagt opp på en pedagogisk og lett forståelig måte, og iht. lovpålagte krav, forskriftsreguleringer og anbefalte bransjekrav. For at du skal ha et høyt utbytte og føle deg trygg gjennom hele læreprosessen, bruker vi instruktører med sterk faglig kompetanse.

Du finner vårt hovedkontor i Oslo, og vi har avdelinger i Asker, Bergen, Stavanger, Skien og Kristiansand.

Klasseromskurs
Vi leverer åpne kurs som du finner i vår kurskalender og bedriftsinterne kurs for de som ønsker en skreddersydd kursopplevelse.

Digitale kursløsninger
Trygg Kurs har flere års erfaring med digital undervisning, og tilbyr både forhåndsinnspilte nettkurs på Tryggportalen og undervisning i digitale klasserom fra våre spesielt tilrettelagte studioer.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   |  Neste side >>

Anhukerkurs - Stroppekurs

Vi tilbyr anhuker-kurs. Målsettingen er å gi kursdeltakerne økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving, samt bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 18.03.2024 (+4) 1 dag18.03.2024 (+4) 2.700 kr  
Bergen Bergen 11.03.2024 (+1) 1 dag11.03.2024 (+1) 2.700 kr  
Haugesund Haugesund 22.10.2024 1 dag22.10.2024 2.700 kr  
Stavanger Stavanger 28.11.2024 1 dag28.11.2024 2.700 kr  

Anhukerkurs - Stroppkurs - virtuelt klasserom

Vi tilbyr anhukerkurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er å gi kursdeltakerne økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving, samt bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.700 kr  

Anleggsmaskin praktisk bruk

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk bruk. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 timer 5.000 kr  

Anleggsmaskin praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Avtales kr  

Anleggsmaskin praktisk kjøring

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk kjøring. Hensikten med opplæringen er å gi førere av anleggsmaskiner allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 32 timer  

Anleggsmaskin praktisk kjøring - bedriftsinternt

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk kjøring for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi førere av anleggsmaskiner allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 32 timer Avtales kr  

Anleggsmaskin teori

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskin - teori. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 24 timer 8.000 kr  

Anleggsmaskin teori - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskin teori for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 24 timer Avtales kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   |  Neste side >>