Trygg Kurs AS

Trygg Kurs AS - kunnskap gir trygghet

Trygg Kurs tilbyr interessante og lærerike kurs innen brannvern, dokumentert opplæring, førstehjelp, HMS, industrivern, offshore/skip og sertifisert opplæring.

Kursene, som avholdes i hele Norge, er tilrettelagt på en pedagogisk og lett forstålig måte, og iht. lovpålagte krav, forskriftsreguleringer og anbefalte bransjekrav.


Dyktige og erfarne instruktører - gir trygghet for din investering. Trygg Kurs AS setter deg som kunde i fokus. For at du skal ha et høyt utbytte og føle deg trygg gjennom hele læreprosessen, bruker vi instruktører med sterk faglig kompetanse og gode undervisningsevner. Våre instruktører har erfaring fra brannvesen, politi, skipsfart, ambulansetjenesten, helsevesenet, nasjonal og internasjonal beredskap og redning.


Kursutvikling og koordinering blir administrert fra vårt hovedkontor i Oslo sentrum. Ta kontakt med oss på 215 44 010 eller besøk oss på www.tryggkurs.no


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   |  Neste side >>

Anhuker-kurs

Vi tilbyr anhuker-kurs. Målsettingen er å gi kursdeltakerne økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving, samt bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 dag 2.400 kr  

Anhuker-kurs - virtuelt klasserom

Vi tilbyr anhuker-kurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er å gi kursdeltakerne økt kunnskap om stropping, anhuking og signalgiving, samt bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.400 kr  

Anleggsmaskin praktisk bruk

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk bruk. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 timer 5.000 kr  

Anleggsmaskin praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Avtales kr  

Anleggsmaskin praktisk kjøring

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk kjøring. Hensikten med opplæringen er å gi førere av anleggsmaskiner allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 32 timer  

Anleggsmaskin praktisk kjøring - bedriftsinternt

Vi tilbyr maskinkurs i anleggsmaskin praktisk kjøring for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi førere av anleggsmaskiner allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 32 timer Avtales kr  

Anleggsmaskin teori

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskin - teori. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 24 timer 8.000 kr  

Anleggsmaskin teori - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskin teori for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 24 timer Avtales kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   |  Neste side >>