IK Kompetanse

IK Kompetanse er en mekanisk industriservice virksomhet med fokus på, industrielle tjenester, mekanisk montasje, verkstedproduksjon, vedlikeholdstjenester og kursvirksomhet. Vår målsetting er å tilby god service, kapasitet og kvalitet med fokus på kompetanse, kostnadseffektive løsninger for kundene & øke kompetansen i bransjen. IK Kompetanse er en del av Industri Kollektivet, som utfyller vår målsetting om å øke kompetansen i bransjen og tilby dokumenterte & sertifiserte kurs til våre kunder & privatpersoner. Vårt moderne kurssenter ligger i Skien, men vi tilbyr også bedriftsinterne kurs på kundens lokasjon. Våre instruktører har lang erfaring i de forskjellige fagområdene og vi jobber kontinuerlig med å oppdatere kursmateriell slik at vi alltid tilbyr de nyeste forskriftene og oppdatert pensum. Vi tilbyr også et bredt utvalg av nettkurs igjennom vår egen kursportal.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

40 timers HMS-kurs

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs. I IKAS har vi dyktige instruktører som vil hjelpe deg med tiltak og forebyggende faktorer du bør være bevisst på for å få et bedre miljø på din arbeidsplass.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Teisen Oslo, Teisen 3 dager 9.900 kr  
Skien Skien 5 dager 9900 kr  

40 timers HMS-kurs - nettkurs

Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som nettkurs. I IKAS har vi dyktige instruktører som vil hjelpe deg med tiltak og forebyggende faktorer du bør være bevisst på for å få et bedre miljø på din arbeidsplass.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 9.900 kr  

Anhuker, stropping & signalgiverkurs

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiverkurs (tidligere anhukerkurs). Dokumentert sikkerhetsopplæring ved bruk av arbeidsutstyr. Bakgrunn for kurset er at kursdeltagerne skal få økt kunnskap om løfteredskaper, stropping, anhuking og signalgiving.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.250 kr  

Arbeid i høyden / fallsikringskurs

Vi tilbyr fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 3.490 kr  

Arbeid i høyden / fallsikringskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 1 dag Avtales kr  

Arbeid i høyden / fallsikringskurs - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 1.890 kr  

BES vakt & varmt arbeider kurs

Vi tilbyr BES-Vakt kurs. I IKAS har vi dyktige instruktører som tar for seg oppfølging og beredskap ved varme arbeider, og arbeid i trange rom der kan det oppstå farlige situasjoner. Dette er et kurs med en fin blanding av teori og praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Skien Skien 7.500 kr  

Flensekurs resertifisering iht NS EN 1591-4

Vi tilbyr resertifisering ihht. NS EN 1591-4. Repetisjonskurset er mer omfattende enn tidligere. Kurset varer en hel dag 7.5 timer og avsluttes med en teoretisk og praktisk oppgave.

Sted Dato Varighet Pris
Skien, Røraskogen Skien 1 dag 4.500 kr  
Skien, Industri Kollek... Skien 1 dag 4.500 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>