Foredrag inntektsmuligheter - bedrifter og større grupperKursarrangør: Kunstgjødsel kulturbyrå
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere eller holder foredraget over nett
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 45 minutter
Pris: Avtales

Vi tilbyr foredrag om inntektsmuligheter for bedrifter og større grupper. Lag din helt egen inntektsmix! Det finnes så MANGE, og her handler det om å finne sine beste gullkombinasjoner av inntekter som virkelig kan spille på hverandre.

Innhold:
• Foredrag - 45 minutter med fullt fokus på valgt tematikk

Litt om Kunstgjødsel kulturbyrå:
Kunstgjødsel er et kulturbyrå som i over 20 år har spisset seg på å finne penger og bidra til søknadsjubel for kunstnere og kulturvirksomheter. Kunstgjødsel drives av Linda Cecilie Furulund som er Cand. Philol. i kultur og grûnder av Kunstgjødsel. Furulund har god erfaring med å holde kurs, foredrag etc. Hun har siden 2001 holdt forelesninger ved Universitetet i Sør- Øst Norge, vært leid inn som foredragsholder på mange ulike typer arrangementer og vært initiativtager til en rekke seminarer etc.

I tillegg er Kunstgjødsel bla. prosjektleder og utvikler for Norwegian Made (norwegianmade.no) sin e-læringsportal for norske produsenter. Tidligere har byrået bla. ledet og vært med på å utvikle kunstnerskap, kunstbiennaler, kulturnæringshus, mentoringprogrammer for kreative næringer, vitensentere og diverse arrangementer i kunst- og kulturfeltet.

De siste 3,5 årene har Kunstgjødsel etablert nettbaserte programmer, 1-1 veiledning og mindre kurs under paraplyen Søknadsjubel. Furulund kom med sin første bok, og er nå medlem av NFFO (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening): "Søknadsjubel - Hvordan leve av kunsten", 1. november 2021. Og, dernest en egen arbeidsbok 20 januar 2022.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og større grupper

Vis flere tilsvarende kurs: