Sveisekurs

Her finner du sveisekurs for olje og offshore, bygg og anlegg og industri. Innen sveisefaget finnes det mange typer opplæring og sertifiseringer. Eksempler på disse inkluderer; Plastsveising, generell sveiseteknikk, lodding, gassrørsveising, sveiseledelse, plastmembransveising, sveiseinspeksjon, sertifiseringskurs og resertifisering. Be gjerne om assistanse fra oss hvis du trenger hjelp til finne det du søker.

Sveisekurs

Vi tilbyr sveisekurs

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Teknikk og industriell produksjon

Er du praktisk anlagt og nysgjerrig på teknikk og mekanikk? Er du interessert i maskiner, sveising, produksjon basert på teknisk teikning i 3D, automatiserte prosessar, montering og/eller reparasjon?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Sertifisering av sveisere

Vi tilbyr kurs i sertifisering av sveisere. Gjennomføringen er individuelt tilpasset med varighet etter kundens ønsker og behov. Det kan sertifiseres på aluminium, rustbestandige stål og sorte stål med alle manuelle sveisemetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Etter kundens ønske Be om tilbud kr

Sveise- og verkstedkurs

Vi tilbyr sveise- og verkstedkurs. Målsettingen med kurset er å tilegne seg praktiske ferdigheter og teoretiske kunnskaper på en slik måte at deltakeren kan arbeide som hjelpearbeider i sveisefaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Etter kundens ønske Be om tilbud kr

Dimensjonering og utmatning av sveisekonstruksjoner

På dette kurset lærer du hvordan du beregner en sveiseforbinding uavhengig av FEM-verktøy. Vi gjennomgår også konstruksjonsmetoder og hvordan du beregner levetiden til en sveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 2 dager 9.900 kr
Stavanger Stavanger 2 dager 9.900 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 9.900 kr

Kurs i elektromuffesveising av PE-rør

Vi tilbyr kurs i elektromuffesveising av PE-rør. Kurset består av en teoridel og en praksisdel. I teoridelen tar man for seg materialet polyetylen, og det gis en grunnleggende innføring i materialegenskaper, med spesiell vekt på forhold som kan påvirke skjøteprosessen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager 6.000 kr

Speilsveising og elektromuffesveising av PE-rør

Vi tilbyr kurs i speilsveising og elektromuffesveising av PE-rør Kurset i speilsveising og elektromuffesveising er godkjent av Nemko og det gis anledning til å avlegge praktisk og teoretisk eksamen og ved bestått eksamen utstedes Nemko-sertifikat. Opplæring skjer i henhold til NS 416 - Del 1 og 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 dager 12.000 kr

Sveisekurs og sveisesertifisering

Hop Kompetansesenter tilbyr sveisekurs og sveisesertifisering

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy

Sveisekurs og sveisesertifisering - Bedriftsinternt

Hop Kompetansesenter tilbyr sveisekurs og sveisesertifisering

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland Avtales kr

Elektromuffesveising av plastrør

Vi tilbyr kurs i elektromuffesveising av plastrør. Kurset bygger på NS 416 og gir deg både praktisk og teoretisk kunnskap om blant annet materialer, sveisemetoder og regelverk. Kurset omfatter hovedsakelig trykkrør, men du vil kunne sveise både avløps- og trykkrørsystemer når du er ferdig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 09.09.2019 2 dager09.09.2019 7.300 kr

Gassrørsveising for sertifiserte plastrørsveisere

Vi tilbyr kurs i gassrørsveising for sertifiserte plastrørsveisere. Utvid ditt plastsveisesertifikat til å også omfatte gassrør. Du får kunnskap om gasser, sikkerhet og regelverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 10.09.2019 1 dag10.09.2019

Loddekurs

Vi tilbyr kurs i hardlodding i henhold til NS-EN ISO 13585:2012. Kurset går over 2 dager eller tilpasses etter behov. Kurset settes opp regelmessig som åpent kurs der enkeltpersoner kan melde seg på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Karmøy Karmøy 2 dager
Stavanger Stavanger 2 dager

Loddekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hardlodding og sertifisering i henhold til NS-EN ISO 13585:2012 for bedrifter. Vi skreddersyr opplegget til kundens behov og ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

NDT Magnetpulver prøving (MT)oppdateringskurs før resertifisering

Vi tilbyr kurs i NDT Magnetpulverprøving (MT) - oppdateringskurs før resertifisering. MT-sertifikatet ditt har en gyldighet på 10 år, og du må derfor huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato. Vi har kurset som gir deg en god "brush up" før resertifisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 13.295 kr

NDT Magnetpulvertesting (MT) - nivå 1 + 2

Vi tilbyr kurs i NDT Magnetpulvertesting (MT) - nivå 1 + 2. Magnetpulvertesting er en av testmetodene innen NDT (Non-destructive testing). MT kan brukes på alle materialer som lar seg magnetisere, og avdekker feil i eller rett under overflaten (som eksempelvis porer og sprekker).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 16.09.2019 (+1) 7 dager16.09.2019 (+1) 26.950 kr

NDT Magnetpulvertesting (MT) - nivå 1 + 2, videobasert

Vi tilbyr kurs i NDT Magnetpulvertesting (MT) nivå 1 + 2, videobasert. Kiwas videobaserte NDT-kurs innen magnetpulvertesting gir deg grunnlag for sertifisering som NDT-operatør i henhold til NS-EN ISO 9712 / Nordtest.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 7 dager 26.950 kr

NDT Visuell Inspeksjon - nivå 1 + 2 (VT)

Vi tilbyr kurs i NDT Visuell Inspeksjon - nivå 1 + 2 (VT). For å kunne gjennomføre VT på en god og sikker måte, må du ha opplæring og sertifisering innen metoden. VT er kanskje den viktigste testmetoden innen NDT (Non destructive testing / Ikke- ødeleggende prøving).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 25.11.2019 5 + 2 dager25.11.2019 27.700 kr

NDT Visuell Inspeksjon (VT) oppdateringskurs før resertifisering

Vi tilbyr NDT Visuell Inspeksjon (VT) oppdateringskurs før resertifisering. VT-sertifikatet ditt har en gyldighet på 10 år, og du må derfor huske å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato. Vi har kurset som gir deg en god «brush up» før resertifisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 17.235 kr

NDT Visuell testing (VT) nivå 1 + 2, videobasert

Kiwas videobaserte NDT-kurs innen visuell testing gir deg grunnlag for sertifisering som NDT-operatør i henhold til NS-EN ISO 9712 / Nordtest. Visuell testing (VT) er kanskje den viktigste testmetoden innen NDT (Non destructive testing).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 + 5 dager 27.700 kr

Speil- og elektromuffesveising av plastrør

Vi tilbyr kurs i speil- og elektromuffesveising av plastrør. Kurset bygger på NS 416 og gir deg både praktisk og teoretisk kunnskap om blant annet materialer, sveisemetoder og regelverk. Kurset omfatter hovedsakelig trykkrør, men du vil kunne sveise både avløps- og trykkrørsystemer når du er ferdig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 09.09.2019 3 dager09.09.2019 14.750 kr

Speil- og elektromuffesveising av plastrør - resertifisering

Vi tilbyr resertifisering i speil- og elektromuffesveising av plastrør iht. NS 416. Speil og elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 09.09.2019 1 dag09.09.2019 4.750 kr

Sveiseinspektør NS 477 - modul 8

Vi tilbyr kurs i sveiseinspektør NS 477 - modul 8. Hvis du tilhører faggruppe 5 og ønsker å sertifisere deg til Sveiseinspektør iht. NS 477, er dette kursmodulen for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager

Sveiseinspektør NS 477 / IWI / IWS - modul 1

Vi tilbyr kurs i sveiseinspektør NS 477 - modul 1. Dette er oppstartsmodul for alle som faller inn under faggruppe 1. Hvis det er lenge siden du satt på skolebenken sist, anbefaler vi deg å starte med denne modulen selv om du i utgangspunktet ikke må gjennomføre den iht. faggruppen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 09.09.2019 5 dager09.09.2019 17.500 kr

Sveiseinspektør NS 477 / IWI / IWS - modul 2

Vi tilbyr kurs i sveiseinspektør NS 477 - modul 2. Norske sveiseinspektørers oppgaver og kompetansekrav er beskrevet i NS 477. Standarden gir retningslinjer for kursprogram og eksamen. Utdanningen er inndelt i tre moduler, på til sammen fem uker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 16.09.2019 5 + 5 dager16.09.2019 31.250 kr

Sveiseinspektør NS 477 / IWI / IWS - modul 3 a+b

Vi tilbyr kurs i sveiseinspektør NS 477 - modul 3 a+b. Norske sveiseinspektørers oppgaver og kompetansekrav er beskrevet i NS 477. Standarden gir retningslinjer for kursprogram og eksamen. Utdanningen er inndelt i tre moduler, på til sammen fem uker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 14.10.2019 5 + 5 dager14.10.2019 31.250 kr

Sveisekurs som leder til sertifisering

Vi tilbyr sveisekurs som leder til sertifisering. Ønsker du å lære mer om de enkelte sveisemetodene og materialer? Vi har sveisekurs i alle manuelle sveisemetoder og materialer - for både bedrifter og privat personer. Alle våre kurs kan kvalifisere til sertifisering og sveisesertifikat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Tilleggsutdanning iht. IIW - modul 6, modul 7, WI-II og modul 9

NS 477 er også tilpasset internasjonale retningslinjer for utdanning til internasjonal Sveiseinspektør på fagarbeidernivå (IWI-S). Alle som er godkjent som Sveiseinspektør i henhold til NS 477 kan oppgradere seg til europeisk / internasjonal sveiseinspektør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Tråd- og ekstrodersveising av plastrør

Vi tilbyr kurs i tråd- og ekstrodersveising av plastrør. Lær deg å utføre korrekt tråd- og ekstrudersveising på tykkveggede materialer og kontrollere eget sveiseutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 09.09.2019 3 dager09.09.2019 14.700 kr

Fagbrev - Sveisefaget

Vi tilbyr fagbrev i sveisefaget. Med fagbrev i sveisefaget får du tverrfaglig yrkeskompetanse innen forskjellige former for sveiseprosedyrer, sveiseprosesser, vedlikehold og feilsøking på sveiseutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 07.10.2019 157 timer07.10.2019 29.800 kr

Plastsveising: Tråd og ekstrudersveisekurs

Nemko godkjent plastsveisekurs: Tråd og ekstrudersveisekurs

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 09.09.2019 4 dag09.09.2019 15000 kr

Sertifiseringskurs for rørsveisere - El.muffe

Kurset vil gi opplæring innen sveising av plast og føre frem til Nemkogodkjent sertifikat. Kurset vil også fokusere på forhold rundt utfordringene ved sveising av plast. Kursets varighet er 4 dager inkl. eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 26.08.2019 (+3) 2 dager26.08.2019 (+3) 9000 kr

Sertifiseringskurs for rørsveisere - El.muffe og speilsveis

Kurset vil gi opplæring innen sveising av plast og føre frem til Nemkogodkjent sertifikat. Kurset vil også fokusere på forhold rundt utfordringene ved sveising av plast. Kursets varighet er 4 dager inkl. eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 26.08.2019 (+3) 4 dager26.08.2019 (+3) 12.500 kr

Sertifiseringskurs for rørsveisere - resertifisering

Kurset vil gi opplæring innen sveising av plast og føre frem til Nemkogodkjent sertifikat. Kurset vil også fokusere på forhold rundt utfordringene ved sveising av plast. Kursets varighet er 4 dager inkl. eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ski Ski 30.08.2019 (+3) 1 dag30.08.2019 (+3) 3.500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>