FORCE Technology Norway AS

NDT-kontrolløren er ofte den eneste som kan registrere feil og mangler før katastrofen inntreffer. Sikre at du eller dine medarbeidere får den nødvendige kompetansen med et NDT kurs i dag. Vi tilbyr nå e-læring ved to av våre kurs. Nordens største kurssenter innen NDT: FORCE Technology Norway har avholdt kurs innen NDT siden 1966, og i dag er vi den største leverandøren av NDT kurs i hele Norden. Vårt kurssenter holder til i Kristiansand, Norge. Vi holder kurs i alle de ulike NDT metodene og flere kurs avsluttes med en eksamen. Ved bestått eksamen får man utstedt internasjonalt godkjent sertifikat, EN ISO 9712.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Basis NDT nivå 3 - online m/samlinger

Vi tilbyr basis-kurs i NDT nivå 3 som onlinekurs med samlinger. Dette kurset vil være verdifullt for alle som ønsker en grundig gjennomgang av kvalitetssikring av NDT-aktiviteter, sveising, sveisefeil, materialer, bruddmekanikk, designkriterier samt NS-EN ISO 9712 og Nordtest DOC GEN 010.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 10 dager 53.400 kr  

Driftsinspeksjon NS-415 - nivå 1 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 1 - NS-415 som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjons-planleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´driftsinspektør nivå 1´.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 dager 35.500 kr  

Driftsinspeksjon NS-415 - nivå 1 BU - online

Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 1 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 1´.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 24.200 kr  

Driftsinspeksjon NS-415 - nivå 2 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 2 - NS-415 som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´driftsinspektør nivå 2´.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 8 dager 56.100 kr  

Driftsinspeksjon NS-415 - nivå 2 BU - online

Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 2 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 2´.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 36.400 kr  

Magnetpulvertesting (e-læring med abonnement)

Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen Magnetpulvertesting (MT). Magnetpulvermetoden (MT) er en NDT-metode som benyttes både under og etter fremstillingsprosessen på eksempelvis stålkonstruksjoner og til drift og vedlikeholds-inspeksjon.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer (abonnement 1 eller 12 mnd.... fra 1.000 kr  

NDT Digital radiografi nivå 1

Vi tilbyr kurs om NDT digital radiografi nivå 1. Dette er et grunnleggende NDT-kurs i digital radiografi, og er en 3 dagers påbygging til radiografi nivå 1 F (film). Digital radiografi, eller oftere kalt digital røntgen, lagrer bilder digitalt til forskjell fra konvensjonell røntgen.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 dager 21.200 kr  

NDT Digital radiografi nivå 2 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om NDT digital radiografi nivå 2, som onlinekurs med samlinger. Dette er et videregående NDT kurs i digital radiografi for de som ønsker å øke kunnskapen omkring radiografiprøving.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 8 dager 45.000 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>