Kurs i måleteknikk og reguleringsteknikk

NDT Digital radiografi nivå 1

Vi tilbyr kurs om NDT digital radiografi nivå 1. Dette er et grunnleggende NDT-kurs i digital radiografi, og er en 3 dagers påbygging til radiografi nivå 1 F (film). Digital radiografi, eller oftere kalt digital røntgen, lagrer bilder digitalt til forskjell fra konvensjonell røntgen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 dager 21.200 kr

NDT Digital radiografi nivå 2 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om NDT digital radiografi nivå 2, som onlinekurs med samlinger. Dette er et videregående NDT kurs i digital radiografi for de som ønsker å øke kunnskapen omkring radiografiprøving.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 22.05.2024 8 dager22.05.2024 45.000 kr

NDT Radiografi Brush Up

Vi tilbyr kurs om NDT radiografi testing (RT) brush-up. Dette er et oppfriskningskurs innen NDT-metoden Radiografi Testing (RT) for de som har eller har hatt sertifikat på RT nivå 2, og behøver en oppdatering før resertifisering eller resertifisering på grunn av manglende aktivitet i faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 13.05.2024 3 dager13.05.2024 29.000 kr

NDT Radiografisk testing (RT) nivå 1 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om NDT radiografisk testing (RT) nivå 1 som onlinekurs med samlinger. Dette er et NDT grunnkurs i radiografisk testing som lærer deg prinsippene for påvisning av feil under ståloverflater ved hjelp av radiografi. Eksaminering er ikke påkrevd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 dager 19.490 kr

NDT Radiografisk testing (RT) nivå 2 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om NDT radiografisk testing (RT) nivå 2, som onlinekurs med samlinger. Dette er et videregående NDT kurs i radiografisk testing (RT) for de som ønsker å utdype kunnskapene sine omkring radiografiprøving.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 13.06.2024 12 dager13.06.2024 59.500 kr

NDT Virvelstrøm / Eddy Current (ET) nivå 1 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om NDT virvelstrøm / Eddy Current (ET) nivå 1, som onlinekurs med samlinger. Dette er et NDT grunnkurs i prinsippene for å påvise overflatefeil ved hjelp av virvelstrøm testing / Eddy Current (ET). Eksaminering er ikke påkrevd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 02.05.2024 5 dager02.05.2024 19.490 kr

NDT Virvelstrøm Brush Up

Vi tilbyr kurs om NDT Virvelstrøm Brush Up. Dette kurset inneholder repetisjon av den grunnleggende teori som selvstudie (e-kurs). Kurset legger hovedvekt på utarbeidelse av instruks samt trene på praktisk prøving av objekter med virkelige feil i klasserom under ledelse av våre instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 dager 23.100 kr

NDT Virvelstrøm nivå 3 (ET N3) - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om virvelstrøm nivå 3 (ET N3) som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for personer som tar sikte på å gjennomføre sertifisering på nivå 3. Det bygger på kunnskaper fra nivå 1 og nivå 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 7 dager 35.700 kr

NDT Virvelstrøm testing/Eddy Current nivå 2 - online m/samlinger

Vi tilbyr kurs om NDT Virvelstrøm testing / Eddy Current nivå 2 som onlinekurs med samlinger. Dette er et videregående NDT-kurs i virvelstrøm testing / Eddy Current (ET) for de som ønsker å utdype kunnskapen omkring virvelstrømprøving. Dette videregående kurset dekker kravene i EN ISO 9712/Nordtest.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 05.06.2024 8 dager05.06.2024 44.000 kr

Radiografisk testing / prøving (e-læring med abonnement)

Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen radiografisk testing / prøving (RT). Radiografimetoden (RT) benyttes som NDT-metode innen stort sett alle produksjonsbransjer, fra fly, olje- og gassindustrien til mat- og medisinindustrien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer (abonnement 1 eller 12 mnd.... fra 1.000 kr

Virvelstrømtesting / Eddy Current (e-læring med abonnement)

Vi tilbyr nå e-læring som en del av vår opplæring innen Virvelstrømtesting/Eddy Current (ET). Virvelstrømsmetoden (ET) er den mest benyttede inspeksjonsmetoden innen flyindustrien, men også i offshore sektoren har metoden fått innpass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer (abonnement 1 eller 12 mnd.... fra 1.000 kr

Ventilteknikk ihht. NOG 143 - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ventilteknikk ihht. NOG 143 for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi personell grunnleggende kunnskaper om oppbygging, virkemåte, sikker operasjon og vedlikehold av ulike typer ventiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager Avtales kr

Praktisk prosessregulering

Vi tilbyr kurs i praktisk prosessregulering. Mange reguleringssløyfer i prosessindustrien fungerer ikke som de skal. Reguleringen er enten for treg eller ustabil. Ofte blir PID regulatoren satt i manuell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 6.900 kr

Praktisk prosessregulering - nettkurs

Vi tilbyr kurs i praktisk prosessregulering som nettkurs . Mange reguleringssløyfer i prosessindustrien fungerer ikke som de skal. Reguleringen er enten for treg eller ustabil. Ofte blir PID regulatoren satt i manuell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 4.500 kr

Grunnkurs i kalibrering

Vi tilbyr grunnkurs i kalibrering. Dette kurset gir deg en økt forståelse for hvilket utstyr som trenger kalibrering, når det skal gjøres og om det kan utføres av egen bedrift. Du blir også kjent med begreper som standard sporbar kalibrering og akkreditert kalibrering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 2 dager
Stavanger Stavanger 2 dager

Digital betong for dummies

Betongklyngen N3C i samarbeid med Narvik Vgs og BA -senter Nord ønsker deg velkommen til kurset. Kurset gir generell kunnskap som alle som har med betong å gjøre bør kunne - eller bare for deg som ønsker å lære mer om verdens mest brukte bygningsmateriale!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager Fra 1.250 kr