Stillaskurs

Her finner du opplæring og kursing i arbeid med stillas innenfor bygg og anleggsektoren. Slike kurs gir gjerne nødvendige kunnskaper for å kunne gå opp til fagprøve som stillasmontør. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om stillaskurs.
Her finner du kurs i fallsikring.

Stillas brukerkurs

Vi tilbyr stillas brukerkurs. Nye forskrifter for bruk og bygging av stillas fra 1.1.2016. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk og kontroll av stillas.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 1 dag 950 kr

Stillasbygger (2 - 5 meter)

Vi tilbyr stillasbyggerkurs for 2 - 5 meter. Opplæringen skal ta hensyn til mulige faremomenter arbeidet kan medføre. Kurset inneholder både teoretisk og praktisk opplæring. Praksis kan alternativt tas i bedrift under veiledning av godkjent stillasmontør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 15 timer 2.200 kr

Stillasbyggerkurs (5 - 9 meter)

Vi tilbyr stillasbyggerkurs for 5 - 9 meter. Kurset består av 15 timer teoretisk opplæring og 15 timer praktisk opplæring. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv inntil 9 meter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 30 timer fra 2.800 kr
Nannestad Nannestad 30 timer fra 2.800 kr

Praksis stillasbygger 5 - 9 meter

Vi tilbyr praksis stillasbygger fra 5 - 9 meter. Industrikompetanse er tilbyder av kurs og sikkerhetsopplæring. Vi har vårt hovedkontor på adresse i Storebotn Næringspark på Askøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy 2 dager
Bergen Bergen 2 dager

Stillasbygger 2 - 5 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 2 - 5 meter, inkludert fallsikring og arbeid i høyden. Det foreligger krav om teoretisk og praktisk opplæring for de som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillas, med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy 1 dag 2.250 kr
Bergen Bergen 1 dag 2.250 kr

Stillasbygger 5 - 9 meter

Vi tilbyr stillasbyggerkurs fra 5 - 9 meter, inkludert fallsikring og arbeid i høyden. Det foreligger krav om teoretisk og praktisk opplæring for de som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillas, med øverste stillasgulv fra 5 meter og inntil 9 meter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy 2 dager fra 4.050 kr
Bergen Bergen 2 dager fra 4.050 kr

Stillasbruker (0-5 meter)

Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og kontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stillasbruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

Stillas - brukerkurs

Kurs for alle som bruker stillas og som derfor trenger opplæring på hvordan arbeide sikkert ifra stillaset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gran Gran 1 dag 1.500 kr

Stillas - opptil 9 meter teorikurs

Påkrevd teori for montering av stillas mellom fem og ni meter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 dag 4.500 kr

Stillasbyggerkurs - grunnleggende

Grunnleggende fallsikring og stillasbyggerkurs med plattform inntil 9 meter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dag 4.200 kr

Stillaskurs - §13 stillasforskriften - bedriftsinterne kurs

StillasHuset AS forestår også teoretisk og praktisk opplæring av stillasbyggere og stillasbrukere etter §13 i stillasforskriften (stillaskurs).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malvik Malvik Avtales kr

Stillaskurs - bedriftsinterne kurs

Vi tilbyr opplæring i bruk av stillas (teori og praksis) for bedrifter. I forskriftene heter det at stillasarbeidere skal ha opplæring i stillasbygging. Ved stillaser over 5 meter, er det pålagt med opplæring i 108 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malvik Malvik Avtales kr

Stillaskurs over 2 meter - bedriftsinterne kurs

Vi tilbyr praktisk / teoretisk stillaskurs over 2 meter for bedrifter. I forskriftene heter det at stillasarbeidere skal ha opplæring i stillasbygging ved høyde over 2 meter. Det er også krav til brukerkurs for den som skal jobbe i stillaser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malvik Malvik Avtales kr

Stillaskurs 2—5 m teori og praksis

I løpet av noen intensive dager gir vi deg teorikurs og praksis på stillasbygging etter forskrift om utførelse av arbeid. Når kurset er avsluttet har du kompetansebevis på stillas 2-5 m og kan arbeide selvstendig med å sette opp stillas. Kurset gir også brukerbevis for stillas og fallsikring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 2 dager 2.500 kr

Stillaskurs 5—9 m teori og praksis

I løpet av noen intensive dager gir vi deg teorikurs og praksis på stillasbygging etter forskrift om utførelse av arbeid. Når kurset er avsluttet har du kompetansebevis på stillas 5-9 m og kan arbeide selvstendig med å sette opp stillas. Kurset gir også brukerbevis for stillas og fallsikring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 4 dager 5.000 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>


Område

Kategorier