Sveisekurs som leder til sertifisering



Kursarrangør: Kiwa Kompetanse
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Forusparken 22, 4031 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr sveisekurs som leder til sertifisering. Ønsker du å lære mer om de enkelte sveisemetodene og materialer? Vi har sveisekurs i alle manuelle sveisemetoder og materialer - for både bedrifter og privat personer. Alle våre kurs kan kvalifisere til sertifisering og sveisesertifikat.

1) Skreddersydde bedriftskurs:
Sammen kartlegger vi hvilket behov og hvilket nivå som ønskes å oppnå innen sveis for dine ansatte. Vi skreddersyr deretter kurset, og kan legge opp en kursagenda som er helt tilpasset dere. For å nå målet vi har satt sammen, følger våre instruktører deltakerne tett og gir individuelle tilbakemeldinger. Kurs(ene) kan kvalifisere deltakerne til sertifisering iht. NS-EN ISO 9606, del 1. Kurs kan enten gjennomføres i vårt sveiseverksted i Stavanger eller hos din bedrift.

2) Innføringskurs:
Vi tilbyr sveisekurs i alle manuelle sveisemetoder og materialer, som for eksempel TIG, MIG, MAG, Rørtråd og Elektrode. Kursvarigheten er individuelt tilpasset for hver deltaker.

Hvem passer dette for?
Vi har deltagere fra både bedrifter og privatpersoner. Felles for alle er et ønske om grunnleggende opplæring og / eller praktisk trening før sin(e) sveisesertifikatprøve(r). Hvis du ønsker, og er kvalifisert iht. gjeldende krav, kan du sertifisere deg innen metoden(e) etter endt kurs.

3) Oppdateringskurs før resertifisering:
Sveisesertifikater har ulik gyldighet. Du må derfor huske å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato. Vi har oppdateringskurs innen alle metoder og materialet, slik at du få en god "brush up" før resertifiseringsprøven din.

Er du arbeidsledig og har et utløpt sertifikat?
- Vi har et eget samarbeid med NAV for resertifiseringskurs.
- Ta kontakt med din saksbehandler som hjelper deg å søke om opptak hos oss.

4) Sveiseskolen (Modulopplæring i Sveisefaget):
Sveiseskolen er utarbeidet i samarbeid med NAV og er ett godkjent AMO-kursopplegg. Skolen er beregnet på nybegynnere eller deg som søker en helt ny karriere. Du trenger ingen faglig bakgrunn, men du må beherske norsk språk både skriftlig og muntlig. Ta kontakt med din saksbehandler som hjelper deg med å søke om opptak.

Vis flere tilsvarende kurs: