Kurs i slow- og showdans

Burlesque nivå 1 - voksne

Burlesque er tilbake igjen på timeplanen. En herlig og morsom klasse, der man danser etter den herligste musikken som man ikke kan annet enn å bli glad av! Det er koreografier både med og uten stol. Vi danser i vanlig treningstøy og finner fram våre feminine sider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 04.09.2024 16 uker04.09.2024 1.630 kr

Kpop (ungdom 15 år+)

Vi tilbyr dansekurs i Kpop for ungdom. Kpop er asiatisk inspirert hiphop og showdans. Kpop står for Korean pop, men det meste av musikken produseres utenfor landet. Med fengende musikk er det ikke vanskelig å la seg rive med!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 05.09.2024 16 uker05.09.2024 1.630 kr

Ladies only (hiphop til disco og showdans) - nivå 1

Vi tilbyr dansekurs for ladies only på nybegynner nivå 1. Denne klassen er kun for voksne damer! Vi danser alt fra hiphop til disco og showdans. Her settes det sammen morsomme koreografier, og det viktigste er å ha det gøy og ha mestringsfølelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 03.09.2024 16 uker03.09.2024 1.630 kr
Halden Halden 16 uker 1.630 kr

Ladies only (hiphop til disco og showdans) - nivå 2

Vi tilbyr dansekurs for ladies only for viderekomne nivå 2. Denne klassen er kun for voksne damer! Vi danser alt fra hiphop til disco og showdans. Her settes det sammen morsomme koreografier, og det viktigste er å ha det gøy og ha mestringsfølelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 04.09.2024 16 uker04.09.2024 1.850 kr

Utdrikningslag

Danseloftet har i mange år vært store på utdrikningslag. Tilbakemeldingene har vært flotte, og det er fler som kommer igjen når nestemann i gjengen skal gifte seg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad Avtales kr

Sommerskolen på Focus Dance

Pensum er freestyle/disco, slowdance, musical/showdans, akrobatikk og relatert trening. Vi starter på grunnleggende nivå og bygger på ifh til elevenes ferdighetsnivå. Dette passer for alle uansett om man har god erfaring eller ingen erfaring med dans/akro fra tidligere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 13.08.2024 3 dager13.08.2024 1.650 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 24.06.2024 3 dager24.06.2024 1.650 kr

Slowdans Aktiv

Denne danseformen er en blanding av Freestyle, jazz og ballett til rolig musikk. Det er en nydelig danseform som gjør eleven til en dyktig danser. Elevene kan la seg henføre og dramatisere dansen i musikken, og la dansebevegelsene komme tydelig frem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1.580 kr

Grunnkurs lyrisk jazz & slow

Lyrical Hip Hop er en slags blanding av Moderne dans og Hip Hop. Uttrykket og bevegelsene er mykere, samtidig som at man beholder attacker og rytmefølelse. Som ordet antyder vektlegges lyrikken både i bevegelse og uttrykk, og formidling av teksten og "feelingen" i musikken er viktig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 2.050 kr

Folketango og slow

Vi tilbyr dansekurs i norsk folketango og slow. På kurset legger vi vekt på kombinasjon av teknikker, steg og bølger. Her håper vi at mange vil finne sitt tangomiljø, og vi legger også mye vekt på forskjellig musikk og dansetrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 dager 425 kr

Folketango og slow - helg

Vi tilbyr dansekurs i norsk folketango og slow over 1 helg. På kurset legger vi vekt på kombinasjon av teknikker, steg og bølger. Her håper vi at mange vil finne sitt tangomiljø, og vi legger også mye vekt på forskjellig musikk og dansetrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 425 kr

Slow dance

Vi tilbyr dansekurs i slow dance - en av våre mest populære dansegrener. Musikken er rolig og vakker og man blir en sterk, fleksibel og grasiøs danser. Her får du jobbet teknisk med bevegelser hentet fra ballett, jazz og moderne samtidig som man gradvis innfører mer danseakrobatikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter

Slow M/C/E

Vi tilbyr dansekurs i slow M/C/E. Dette er kursene for deg som er mer erfaren og ønsker å trene flere ganger i uken i sammenheng med konkurranse. Her tilbys det klassetreninger og konkurransetreninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 16 uker 1.800 kr

Slow rekrutt - litt øvet nivå

Vi tilbyr dansekurs i slow rekrutt på litt øvet nivå. Dette er kurset for deg som har danset litt tidligere og mestrer grunntrinnene innen slow. Danseglede står fortsatt i fokus i kombinasjon med mer teknikk, rytme og bevegelighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 16 uker 1.800 kr

Ballroom Dancing for par - videregående

Vi tilbyr dansekurs i ballroom dancing for par på videregående nivå. Her lærer man mer om karakteren til de forskjellige dansene, riktig dansestilling, og hvordan man får dansen til å se naturlig og enkel ut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 4,280 pr par kr