Kurs i brudevals

Bryllupsvals

Sharrons Dansestudio arrangeres 2 kurs for vordende brudepar med Nutti som instruktør. Se aktuelt for påmledingsskjema. Ønsker dere privat time - ta kontakt med Sharron.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 560 kr

Brudevals privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i brudevals. Hvert eneste år er det mange par innom Danseloftet for å danse vals før den store dagen. I den forbindelse arrangerer vi egne brudevalskurs. Her vil dere lære det grunnleggende opplæring og dere trenger ingen forkunnskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad Avtales kr

Intensivkurs i brudevals

Vi tilbyr intensivkurs i brudevals. Lær danse til bryllupet - vals står på programmet. Alle intensivkurs koster kr 600,- pr par. Avsluttende hver kurskveld. Avbestilling til påmeldt kurs må skje senest en uke i forkant pr epost.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2 1/2 time 600 kr

Brudevals og bryllupsdans - privatundervisning

Vi tilbyr dansekurs i brudevals og bryllupsdans som privatundervisning. Vi bidrar gjerne med å gjøre brudedansen til en stor begivenhet under bryllupsfesten. Hvert år veileder vi mange brudepar inn i brudedansen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Buskerud Buskerud Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr
Vestfold Vestfold Avtales kr
Østfold Østfold Avtales kr

Brudeslow

Vi tilbyr 2-timers dansekurs i brudeslow. Mange brudepar velger en balladelignende melodi til sin brudedans. Da er det en danseform som ellers kalles slow / slowdans / danse vanlig / gådans / foxtrot, som passer best.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 2 timer 680 pr par kr

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer 680 pr par kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 timer 680 pr par kr

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr dansekurs i brudevals som privatundervisning. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 1 time 850 kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time 850 kr
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 1 time 850 kr

Brudevals for voksne

Vi tilbyr dansekurs i brudevals for voksne som gruppe eller privatundervisning. Den store dagen skal selvfølgelig ha den tradisjonsrike første dansen til brudeparet. For noen er dette en fin ting å gjøre sammen mens for andre er det skrekk og gru. Slapp helt av! Alle klarer dette!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 2 kvelder 850 pr par kr

Brudevals

Ewa Trela Dans inviterer til et eksklusivt brudevalskurs (bryllupsdans) som er skreddersydd for par som skal gifte seg snart. Ved å øve sammen før bryllupet, vil dere bygge selvtillit og være klare for den store dagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.04.2024 (+2) 1 helg13.04.2024 (+2) 2.950 kr

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr dansekurs i brudevals som privatundervisning. Private timer er en meget effektiv måte å lære en dansestil raskt eller videreutvikle kunnskaper. Du vil utvikle dine danseferdigheter veldig mye raskere en med gruppetimer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 time 1.300 kr
Oslo Oslo 1 time 1.300 kr

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Fra tid til annen setter vi opp egne kurs i brudevals. Mange ønsker å danse den perfekte brudevalsen på det store dagen og vi har derfor satt opp et eget kurs i brudevals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 45 minutter 950 pr par kr

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i brudevals. Fra tid til annen setter vi opp egne kurs i brudevals. Mange ønsker å danse den perfekte brudevalsen på det store dagen og vi har derfor satt opp et eget kurs i brudevals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 45 minutter

 |  1 2 3   |  Neste side >>


Område

Kategorier