Kurs i brudevals

Brudevals

Vi tilbyr Brudevals eller annen Bryllupsdans. Lær brudevals hos NJS. Dette foregår som privattimer eller i små private grupper. Ta kontakt for mer info og priser. Vi arrangerer ikke åpne kurs i brudevals, men du kan bestille privattimer i brudevals hos Henriette:tlf: 405 52 003 og Linn tlf. 408 85

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger

Brudevals kurs, Sandnes

Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik "alle" danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar. Mer informasjon på vår hjemmeside (trykk på logo).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 kveld 300 kr

Brudevals kurs, Stavanger

Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik "alle" danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 300 pr pers kr

Brudeslow

Vi tilbyr 2-timers dansekurs i brudeslow. Mange brudepar velger en balladelignende melodi til sin brudedans. Da er det en danseform som ellers kalles slow / slowdans / danse vanlig / gådans / foxtrot, som passer best.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 12.06.2023 ca 2 timer12.06.2023 680 pr par kr

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 2 timer 680 pr par kr

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr dansekurs i brudevals som privatundervisning. Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik alle danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar, og viser også hvordan valsen tilpasses engelsk vals eller wienervals.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 1 time 850 kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time 850 kr
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 1 time 850 kr

Privatundervisning i salsa og andre latinske danser

Vi tilbyr privatundervisning i salsa og andre latinske danser. Lær å danse med egen privat instruktør. Introduksjonskurs for nybegynnere - privatundervisning - bryllupsdans og showdans.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger Avtales kr

Brudevals - Intensivkurs

Hvert eneste år er det mange par innom Danseloftet for å danse vals før den store dagen. I den forbindelse arrangerer vi egne Brudevalskurs. Her vil dere lære det grunnleggende opplæring og dere trenger ingen forkunnskaper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer 600 kr

Intensivkurs i Swing og Brudevals

Vi har intensivkurs i Swing og Brudevals. Se egen side for oversikt over datoene. Ta også gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et kurs for en vennegjeng, arbeidskollegaer eller et utdrkningslag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 timer fra 600 kr

Brudedans

Vi forstår at den første dansen er et av de viktigste øyeblikkene på den store dagen deres. Derfor er vi her for å hjelpe deg med å gjøre bryllupsdansen til et uforglemmelig minne. Vi skreddersyr undervisningen etter deres ønsker og behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm Avtales kr

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i brudevals. Brudevals gjør dagen til en enda sterkere feiring av kjærligheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Mandal Mandal 1 time 600 kr

Brudevals for voksne

Vi tilbyr dansekurs i brudevals for voksne som gruppe eller privatundervisning. Den store dagen skal selvfølgelig ha den tradisjonsrike første dansen til brudeparet. For noen er dette en fin ting å gjøre sammen mens for andre er det skrekk og gru. Slapp helt av! Alle klarer dette!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad Avtales kr
Nes Nes Avtales kr
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 2 kvelder 850 pr par kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>


Område

Kategorier