Sambakurs

Selv om sambaen stammer fra Afrika er det i dag en av de mest populære musikksjangerene i Brasil, og sambadansen går for å være deres nasjonaldans. Sentrale instumenter er Cavaguinho, pandeiro, gitar og diverse typer perkusjon. Her finner du kurs i denne sensuelle og spenstige dansen. Ta kontakt med oss hvis det ikke skulle være noe som passer for deg.

Ballroom passion for voksne par

Vi tilbyr kurs i Ballroom passion for voksne par. På dette kurset vil dere lære trinn og kombinasjoner til flotte ballroom-toner. Vi underviser danser som for eksempel vals, tango, quickstep og slowfox.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 uker 750 kr

Dansekurs for bedrifter / større grupper

Vi tilbyr privat undervisning til bedrifter og større grupper. Ta med deg vennegjengen, jobben eller andre du er glad i og lær deg å danse! Vi underviser etter deres ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål eller mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 5 uker Avtales kr

Latin rhythm for voksne par

Vi tilbyr kurs i latin rhythm for voksne par. På dette kurset vil dere lære trinn og kombinasjoner til herlige latinamerikanse rytmer. Vi underviser danser som for eksempel samba, cha cha cha, rumba, salsa og merengue.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 uker 750 kr

Latino workout for damer

Vi tilbyr Latino workout for damer. Dette er en treningstime med høyt tempo, full av herlige latinortymer! Her får man trent hele kroppen mens man danser de ulike latinamerikanske dansene som for eksempel Samba, Cha Cha Cha, Merengue, Salsa, Rumba med mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 11 uker 1.750 kr

The 90`s dansekurs for voksne damer

Vi tilbyr "The 90`s" dansekurs for voksne damer. Her får du en dansetime full av fengende musikk, øvelser og koreografi. Et variert og morsomt kurs som passer for deg som har glede av dans, bevegelse og musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 11 uker 1.750 kr

Latinsk Rytme

Vi tilbyr dansekurset Latinsk Rytme. Latino er for dere som ønsker å danse til fengende rytme fra cubansk, salsa, bachata og merengue. Grupper for barn,ungdom og voksne. Antrekk: Tøy som er lett å bevege seg i og gjerne sko med hel for damene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 17 uker fra 2.125 kr

Latino Style Voksne

Vi tilbyr Latino style for voksne. Latino style er en dansetime med latinske rytmer og dansesteg fra salsa, rumba, cha cha, jazz, og samba!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 14 uker 1.790 kr

Ballroom Dancing for par - nybegynnere

Vi tilbyr dansekurs i ballroom dancing for par på nybegynner nivå. Her lærer man Engelsk vals, tango, wienervals, quickstep, samba, cha cha cha, swing, og salsa. Vi rullerer på partnere, men understreker at det ikke er nødvendig å bytte partner dersom man helst vil beholde den man har.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 3.980 pr par kr

Ballroom Dancing for voksen & ungdom - nybegynnere

Vi tilbyr nybegynnerkurs i ballroom dancing for ungdom og voksne. Her lærer man Engelsk vals, tango, wienervals, quickstep, samba, cha cha cha, swing, og salsa. Vi rullerer på partnere, men understreker at det ikke er nødvendig å bytte partner dersom man helst vil beholde den man har.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 3.980 pr par kr

Dansekurs - Latin Ladies - solo latin

Vi tilbyr dansekurset Latin Ladies/Solo Latin. Her danser du det du ser på "skal vi danse" som du ikke trenger partner til. Vi bruker de latinamerikanske dansene, som inneholder mye singel-dans og lager gøye koreografier med hoftebevegelser, armer og spennende trinn til gøy musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uke 2.090 kr

Corporate team building

Dansetimer og workshops for bedriftskunder og bedrifter LSKdans spesialiserer seg på dansetimer og danseverksteder for selskaper. Vi tilbyr et bredt utvalg av dansetjenester til bedrifter for enhver type arrangement.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm Avtales kr

Formasjonsdans for gutter og jenter 8 - 12 år

Formasjonsdans er vår nye time for de som har danset før. Både gutter og jenter er velkomne! Vi ønsker å skape samhold og inkludering på tvers av single dansere, etablerte dansepar og nye dansere i klubben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 14 kvelder

Skal vi danse barn 8-12 år | Nivå 1 (grunnkurs)

Dette er et grunnkurs for barn som går i 3.-7. klasse, hvor de lærer samba, cha cha cha, jive, vals, quickstep og tango. Det er de 6 første dansene som danner grunnlaget innen sportsdans. Kurset gir kroppskontroll, koordinasjon, rytme og musikkforståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 17 kvelder 1.790 kr

Skal vi danse med Trine Dehli Cleve

Dette kurset holdes av Trine Dehli Cleve kjent som dommer i Skal vi danse på TV2 og hennes mann og danseinstruktør Thomas Cleve. Kurset går hver onsdag og varer i 1,5 time.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 6 kvelder 1.350 kr

Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking

Vi tilbyr Feel Good Workshop – Samba Yoga Fermentering Raw Food Kakebaking. Vi ønsker deg varmt velkommen til en helg full av glede, sunnhet og velvære! På programmet har vi satt sammen våre lidenskaper av bevegelse og helse, som vi ønsker å dele med deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 2 dager 1.600 kr

Latino solo - voksne

Vi tilbyr dansekurs i Latino solo for voksne. Denne klassen er lagt opp til at man danser alene. Her bruker vi det latinamerikanske til en morsom treningsform. En klasse der man får opp pulsen, danser og har det gøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 17.01.2024 (+1) 16 uker17.01.2024 (+1) 1.850 kr
Halden Halden 15.01.2024 16 uker15.01.2024 1.850 kr

Latino solo koreografi - voksne

Vi tilbyr dansekurs i Latino solo koreografi for voksne. Denne klassen er lagt opp til at man danser alene. Her bruker vi de latinamerikanske til en morsom treningsform. En klasse der man får opp pulsen, danser og har det gøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 18.01.2024 16 uker18.01.2024 1.850 kr


Område

Kategorier