Hildemors Dansesenter

Hildemors Dansesenter ble grunnlagt av Hildemor Svenkerud høsten 1947, og de første kursene ble arrangert våren 1948.

1. juli 1997 solgte Hildemor dansesenteret til 24 år gamle Jane Vestøl. Jane har bakgrunn som konkurransedanser, og har tatt sin utdannelse gjennom Norges Danselærer Forbund. Hildemors Dansesenter blir forsatt drevet av Jane, og hun har utvidet dansesenteret med ytterligere nye danseformer. Hun har også tatt inn nye, unge dansetrenere i tillegg til at hun beholder de erfarne trenerene. Jane Vestøl har som formål å drive dansesenteret videre etter Hildemor Svenkeruds prinsipper.

Etter 55 år i den gamle "Håndverkeren" flyttet Hildemors Dansesenter inn i nye lokaler i Eldoradogården Sommeren 2003 og utvidet dermed kapasiteten betraktelig til 2 store saler.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Ballroom Dancing - voksen & ungdom begynnere

Vi tilbyr dansekurs i Ballroom Dancing for ungdom og voksne - nybegynnere. Her lærer man Engelsk Vals, Tango, Wienervals, Quickstep, Samba, Cha cha cha, Swing, og Salsa. Vi rullerer på partnere, men understreker at det ikke er nødvendig å bytte partner dersom man helst vil beholde den man har.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 1.690 kr  

Ballroom Dancing for par - begynnere

Vi tilbyr dansekurs i Ballroom Dancing for par på nybegynner nivå. Her lærer man Engelsk Vals, Tango, Wienervals, Quickstep, Samba, Cha cha cha, Swing, og Salsa. Vi rullerer på partnere, men understreker at det ikke er nødvendig å bytte partner dersom man helst vil beholde den man har.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 3.190 kr  

Ballroom Dancing for par - videregående

Vi tilbyr dansekurs i Ballroom Dancing for par på videregående nivå. Her lærer man mer om karakteren til de forskjellige dansene, riktig dansestilling, og hvordan man får dansen til å se naturlig og enkel ut.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 3.190 pr par kr  

Barnedans (3 - 6 år)

Vi tilbyr dansekurs for barn i alderen 3 - 6 år. På kurset lærer barna motorikk og kroppsbeherskelse ved å danse til kjent musikk. I utgangspunktet lærer man en del ringdanser, som også inneholder trinn fra Samba, Cha cha cha, Vals og litt moderne danse.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 1.690 kr  

Barnedans (7 - 10 år)

Vi tilbyr dansekurs for barn i alderen 7 - 10 år. Samba, Cha cha cha, Swing, Vals, Tango, Quickstep og enkel disco er blant dansene man kommer innom her. Disse kursene fokuserer på å øke barnas koordinasjonsevne og å lære å forstå rytmen i musikken.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 1.690 kr  

Brudevals

Vi tilbyr dansekurs i brudevals. Fra tid til annen setter vi opp egne kurs i brudevals. Mange ønsker å danse den perfekte brudevalsen på det store dagen og vi har derfor satt opp et eget kurs i brudevals.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 45 minutter 750 pr par kr  

Brudevals - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i brudevals. Fra tid til annen setter vi opp egne kurs i brudevals. Mange ønsker å danse den perfekte brudevalsen på det store dagen og vi har derfor satt opp et eget kurs i brudevals.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 45 minutter  

Dansekurs - Latin Ladies

Vi tilbyr dansekurset Latin Ladies. Her danser du det du ser på "skal vi danse" som du ikke trenger partner til. Vi bruker de latinamerikanske dansene, som inneholder mye "singel-dans" og lager gøye koreografier med hoftebevegelser, armer og spennende trinn til gøy musikk.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 1.690 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>