Housekurs

Her finner du alle typer kurs i house dans for både nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. House oppstod mot slutten av 80-tallet, og var en stor del av ungdomskulturen gjennom 90-tallet. Med et dansekurs i house vil du bli kongen av ethvert dansegulv på byen.

House

Vi tilbyr dansekurs i House. «House dance» ble opprinnelig kalt «clubbing» og kommer fra Chicago og New York. I klassen lærer elevene grunntrinn, koreografi og verktøy til å utvikle sin egen freestyle, som de kan få glede av både på dansesenteret og i andre sammenhenger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 14 uker Fra 2.300 kr

House fusion (barn og ungdom)

Vi tilbyr dansekurs i house fusion for barn og ungdom. I house fusion brukes grunntrinn fra house blandet med andre stilarter, slik som afro, dancehall og noe hiphop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 14 uker 2.200 kr

Ragga fusion (barn og ungdom)

Vi tilbyr dansekurs i Ragga fusion for barn og ungdom. Danse, shake og ha det gøy! Ragga fushion er inspirert av afrojamaicansk gatedans med blanding fra flere stilarter som afro, salsa, hiphop & house.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 14 uker 2.200 kr

Girlystyle - nybegynner nivå 1 (13 - 19 år)

Vi tilbyr dansekurs i girlystyle for ungdom på nybegynner nivå 1. Dansekurset undervises av Emmy Bentzen, og er åpen for jenter i aldersgruppen 13 - 19 år. Det kreves ingen forkunnskaper for å starte på denne klassen, alt du trenger å kunne lærer du i klassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.660 kr

House og Shuffling nivå 1 - 20+ år

Vi tilbyr dansekurs i house for voksne på nybegynner nivå 1. Denne timen veksler annenhver uke mellom Shuffling med Anita i oddetallsuker og House med Tomas i partallsuker, begge timene er tilpasset nybegynnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.660 kr

Hiphop Nivå 2 (13-21 år)

Vi tilbyr kurs i hiphop Nivå 2 ( for aldersgruppen 13-21 år).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 17 uker 1.650 kr