Housekurs

Her finner du alle typer kurs i house dans for både nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. House oppstod mot slutten av 80-tallet, og var en stor del av ungdomskulturen gjennom 90-tallet. Med et dansekurs i house vil du bli kongen av ethvert dansegulv på byen.

House fusion (barn og ungdom)

Vi tilbyr dansekurs i house fusion for barn og ungdom. I house fusion brukes grunntrinn fra house blandet med andre stilarter, slik som afro, dancehall og noe hiphop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 14 uker 2.100 kr

Ragga fusion (barn og ungdom)

Vi tilbyr dansekurs i Ragga fusion for barn og ungdom. Danse, shake og ha det gøy! Ragga fushion er inspirert av afrojamaicansk gatedans med blanding fra flere stilarter som afro, salsa, hiphop & house.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 14 uker 2.100 kr

House

Vi tilbyr dansekurs i House. «House dance» ble opprinnelig kalt «clubbing» og kommer fra Chicago og New York. I klassen lærer elevene grunntrinn, koreografi og verktøy til å utvikle sin egen freestyle, som de kan få glede av både på dansesenteret og i andre sammenhenger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillehammer Lillehammer 14 uker Fra 2.150 kr

Hip hop/House

House dans med Jean- Baptiste. Passer for ungdom/voksne

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand

Hiphop Nivå 2 (13-21 år)

Vi tilbyr kurs i hiphop Nivå 2 ( for aldersgruppen 13-21 år).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 17 uker 1.650 kr

House - litt øvet nivå 2 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i house for ungdom på litt øvet nivå 2. På kurset blir det fokus på god musikk, god feeling, super stemning og mye svette. Forutsetningen for å bli med er at du har lyst til å danse, bli kjent med nye mennesker og ikke har noe i mot god musikk og dype rytmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 18.01.2022 14 uker á 70 minutter18.01.2022 2.520 kr

House - litt øvet nivå 2 (20 år+)

Vi tilbyr dansekurs i house for voksne på litt øvet nivå 2. Dette er et kurs hvor det undervises freestyle og koreografi. På kurset blir det fokus på god musikk, god feeling, super stemning og mye svette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.520 kr

House - nybegynner nivå 1 (20 år+)

Vi tilbyr dansekurs i house for voksne fra 20 år og oppover på nybegynner nivå 1. Dette er et kurs hvor det blir streetdance-orientert undervisning og koreografi-orientert undervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 20.01.2022 14 uker á 70 minutter20.01.2022 2.520 kr

House for barn (11+ år)

Vi tilbyr dansekurs i house for barn. Instruktør Tomas Vikeland er en aktiv utøver innen hiphop, popping, locking og house og har over 10 års erfaring med undervisning av disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturen som omringer den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.310 kr

Voguing session - barn (11 år+)

Vi tilbyr voguing session for barn. Når man driver med Vogue er hovedfokuset rettet mot ens attitude, derfor vil hovedfokuset være på det å gå inn i en karakter mens man danser. Vogue blir hovedsakelig sett på som en feminin dansestil som består av mye armbevegelser, rette linjer og poseringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.310 kr

Dansekurs ungdomsgruppe (16 år+)

Vi tilbyr dansekurs for ungdomsgruppa. På dansekurset lærer man urbane dansestiler som hip hop, house, funk styles og dancehall / afro.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 uker 1.200 kr