Dans For Alle

DANS FOR ALLE tilbyr kurs og dansekompetanse til forskjellige arbeidsplasser, bedrifter, skoler, barnehager, grupper, institusjoner og lag/foreninger. Vi lager danseopplegg, koreografi og prosjekter tilpasset konkrete behov, og kommer dit du ønsker.

Vi gjør dans tilgjengelig for flere mennesker!

Ord som er betegnende for DFA sitt kurstilbud er praktisk læring, glede, lek utfoldelse, fin musikk, inspirasjon, fysisk aktivitet, nonverbal kommunikasjon og samarbeid. Mye av undervisningen er basert på danselek som tar utgangspunkt i menneskets indre motivasjon for bevegelse, og musikken er nøye utvalgt for å inspirere og skape uttrykk og innlevelse i dansen.


 |  1 2   |  Neste side >>

Afrikansk dans og tromme - dans- og musikkpedagog

Dans For Alle tilbyr kurs i Afrikansk dans og tromme. Har du lyst til å prøve afrikansk dans og/eller tromme? Lotte Sørli underviser grunnleggende bevegelser og rytmer i afrikansk stil.

Sted Dato Varighet Pris
Hedmark Hedmark  

Bryllupsdans - dansepedagog

Lotte Sørli koreograferer og lærer bort dans etter brudeparets ønske. Det kan være tradisjonell vals, en tango, eller f.eks dans til en populær sang. Musikk og tema velges ut i samråd med brudeparet, eller brudeparet kan komme med en konkret bestilling hvor de har tenkt ut musikk og tema på forhånd.

Sted Dato Varighet Pris
Hedmark Hedmark  

Dans for barnehagen - dansepedagog

Har din barnehage et opplegg hvor dans og bevegelse skal være i fokus og/eller et ønske om mer dansekompetanse? Kanskje barnehagepersonalet ønsker ny danseinspirasjon og konkrete forslag til hvordan dansen kan inngå i det daglige arbeidet?

Sted Dato Varighet Pris
Hedmark Hedmark  

Dans for helse - for bedriften - dansepedagog

Dans kan bidra til så mangt, og DFA ønsker å fokusere på den helsebringende faktoren. God helse er et resultat av bl.a. trivsel, glede og fysisk aktivitet. Om din bedrift er opptatt av helsebringende tiltak gjennom økt bevegelse og arbeide med kommunikasjon, har DFA et kurs som kan passe.

Sted Dato Varighet Pris
Hedmark Hedmark  

Dans for idretten - dansepedagog

Dansetrening kan gi gode resultater i idrett. DFA vil gi trenere og utøvere muligheten til å kombinere dans og idrett ved å putte danseelementer inn i idrettens treningsopplegg. Kurset tilbyr leker og øvelser som utfordrer rytme, balanse, koordinasjon og samarbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Hedmark Hedmark  

Dans for Kor - dansepedagog - kor-koreografi

"Dans for Kor". Sang og bevegelse er nært beslektet fordi man bruker kroppen som verktøy. Bevegelsesoppvarming på korøvelsen kan hjelpe på oppvarming av stemmen og bidra til det sosiale miljøet i et kor. Kor-koreografi skaper ekstra liv i kor-rekkene, og tilfører et ekstra uttrykk i fremførelsen.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Dans for skolen - dansepedagog

Ønsker du eller din skole dansekompetanse i forhold til gym, musikkundervisning, prosjekter, forestillinger eller satsning på fysisk aktivitet? Har skolen din et ønske om å ta inn ekstern dansekompetanse i en periode, eller heve kompetansen til lærere som bruker dans i undervisningen?

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet  

Happening - dansepedagog

Vi tilbyr happening - dansepedagog. Lotte Sørli kommer til dere og har et morsomt opplegg med fengende musikk, rytmer og bevegelser. Det kan være f.eks en dansehappening eller musikkhappening med f.eks djember. Deltagerne blir ledet i enkle og morsomme danser eller rytmeleker.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 time  
 |  1 2   |  Neste side >>