Privatundervisning i dans, sang og musikk.Kursarrangør: Dans For Alle
Sted: Hamar
          Hedmark, Hamar
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 700

DFA tilbyr privatundervisning i sang, dans og musikk (rytmekurs, djembe og piano for nybegynnere). Lotte bor i Hamar og kan tilby privatundervisning for de som bor i Hamar. Om du ikke kan komme til henne kan hun komme til deg.

Pedagogikken hun bruker i undervisningen gir eleven en god innfallsvinkel og motivasjon for læring, og den inneholder frigjørende tanker og egenart i forhold til musikk, bevegelse og tone.

Lotte er oppvokst med mye sang, dans og musikk i hjemmet sitt og hadde foreldre som alltid la til rette for utvikling på det kulturelle planet. Lotte har danset hele livet og som barn klarte hun nesten ikke stå stille. Hun har spilt piano siden hun var barn (gikk på Baratt Dues Musikkinstitutt), sunget i NRK`s pikekor og i andre kor da hun ble eldre.

På musikalskole i London, ble hun enda bedre kjent med forskjellige typer dans, pianoet, stemmebruk og sangteknikk som har hjulpet henne til å finne sine egne styrker på disse områdene. Lotte har bl. a ledet megakoret i Ullensaker kommune, og vært med i "Korslaget" på Team Benedicte. Lotte fant interesse for afrikansk tromme i 1999 og har siden tatt kurs, spilt og undervist nybegynnere, barn og barnehageansatte, skole-elever og SFO-elever i afrikansk tromme/djembe.

Mer info om Lottes bakgrunn finner du på hjemmesiden: www.dansforalle.no