Danseklubben Studio 1

Danskeklubben Studio 1 er landets tredje største idrettslag innenfor Danseforbundet. I motsetning til det som er vanlig i danse-Norge, er Studio 1 et "ordentlig" idrettslag - ikke en danseskole med en klubb for konkurransedanserne ved siden av. Klubben er 100% foreldredrevet og medlemsstyrt.

Innenfor freestyle er klubben landets beste, og i internasjonal sammenheng er vi også langt framme. Ikke bare har vi enerne, men vi har også - og ikke minst - en bredde blant toppdanserne som er enestående i norsk sammenheng. Samtidig er det viktig for klubben at hver enkelt danser blir tatt vare på og får lov til å nå sine mål. Hver og én er viktig for oss, enten hun eller han tilhører norges-/verdenseliten og trener seks-sju dager i uka, eller er en treåring som deltar på sitt aller første dansekurs fordi ”sånn vil jeg også gjøre”.

I tillegg til ”tradisjonell” freestyle tilbyr vi kurs bl.a i basisdans, slow, show, MTV/streetdance, dance 4 fans, disco, break og hip hop – for å nevne noe. Klubben legger vekt på å fange opp nye trender innenfor dans, og kursprofilen vil derfor hele tiden være i utvikling.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Akrobatikk/turn

Hos oss kan du lære enkle frittstående turn momenter som kan benyttes i dans. Våre instruktører lærer deg basic turnferdigheter, og videreutvikler de ferdighetene du allerede har

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr  

Barnedans - Småbarn (2 1/2-4 år)

En introduksjon til dansens verden, spesielt tilpasset de aller minste, som allikevel kan klare seg uten mor eller far i dansesalen. Her står danseglede og det å være i aktivitet med andre barn i fokus!

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 12 uker 1.500 kr  

Basistrening / generell danseteknikk / akro

Danseklubben Studio 1 tilbyr Basistrening / generell danseteknikk / akro. Danseklubben Studio 1ble stiftet 11. november 2002 av foreldre til dansere ved det som tidligere het Nancys Freestyle og Danseskole.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr  

Boys only (u/9 år) og (9 +år)

Vi tilbyr dansekurs i boys only (u/9 år) og (9 +år) . Danseklubben Studio 1 ble stiftet 11. november 2002 av foreldre til dansere ved det som tidligere het Nancys Freestyle og Danseskole.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 12 uker 1.500 kr  

Cheerdans

Dette er hovedaktiviteten på Studio 1, og vi tilbyr kurs for alle aldersgrupper og nivåer i Norges mest populære dansegren. Cheerdans er en egen gren innenfor cheerleading, en stadig voksende sport i Norge. Det finnes to kategorier: hio hop og freestyle/pom.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr  

Danskurs - Barn/unge med spesielle behov

Timene for barn/unge med spesielle behov følger barnas humør og er enkel undervisning meg lett gjenkjennelige sanger som barna kan bevege seg til og trene motorisk, samt få lov til å vise følelser og uttrykk i trygge omgivelser

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 12 uker 800 kr  

Disco

Disco er den danseformen det konkurreres mest i internasjonalt, og mange av våre dansere har meget gode resultater fra deltakelse både i VM og EM. Studio1 har fått flere medaljer både i VM og EM de siste årene.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr  

Freestyle Discojazz

Vi tilbyr freestyle Discojazz. Dette er hovedaktiviteten på Studio 1, og vi tilbyr kurs for alle aldersgrupper og nivåer i Norges mest populære dansegren.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 1.800 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>