Grunnkurs disco/slow & freestyle (9 år +) og (u/9 ÅR)Kursarrangør: Danseklubben Studio 1
Sted: Akershus, Lørenskog
Akershus
Kursadresse: Astrids vei 3, 1473 Lørenskog (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt eller se hjemmeside
Pris: 1.800

Vi tilbyr dansekurs i grunnkurs disco/slow & freestyle (9 år +) og (u/9 ÅR)

Danseklubben Studio 1
ble stiftet 11. november 2002 av foreldre til dansere ved det som tidligere het Nancys Freestyle og Danseskole.

Klubben var blant de første i landet som ble organisert som et idrettslag. STUDIO 1 er tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Akershus Idrettskrets, Lørenskog Idrettsråd og særforbudet Norges Danseforbund.

Klubbens sportslige resultater er svært gode, med bl.a. fl ere Norgesmestre, Europamestere og Verdensmestere i mange grener. Det er ikke uten grunn at vi kaller oss for ”verdens beste danseklubb”! Dansere i Norge har stemt frem STUDIO 1 til ”Beste Klubb” med ”Beste Trener”, ”Årets Utøver” og ”Årets nykommer”. Trenerne våre er svært dyktige og har selv titler fra norske og internasjonale dansekonkurranser, samt utdannelse innenfor området.

Danseklubben STUDIO 1 har ca. 800 medlemmer fra 19 kommuner! Vi ønsker å være klubben for DEG, uansett om du er ung, gammel, nybegynner eller erfaren - I Studio 1 har vi et tilbud for alle! Vi tilbyr danseglede i et trygt og godt idrettsmiljø! I tillegg til trening og konkurranser, tilbyr vi også privattimer, kick-off, sommerleir, barneball, Nyttårsshow og mye mer!

Så har du lyst til å bli medlem i Danseklubben Studio1, er det bare å klikke på "Bli medlem" knappen på menylinjen og fylle ut info og sende inn.