Samtaleterapi

Kognitiv terapi

PlanB tilbyr samtaler med deg som har behov for hjelp til stressmestring og andre utfordringer i hverdagen knyttet jobb, familie eller andre relasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Avtales kr
Førde Førde Avtales kr
Oslo, Bjerke Oslo, Bjerke Avtales kr
Ullensaker Ullensaker Avtales kr

Voksen med skilte foreldre?

Vi tilbyr kurs i voksen med skilte foreldre? Voksne opplever også at foreldre skiller seg. Den hjemlige banen som har vært forutsigbar hittil i livet, brytes opp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag Avtales kr
Førde Førde 1 dag Avtales kr
Oslo, Bjerke Oslo, Bjerke 1 dag Avtales kr
Ullensaker Ullensaker 1 dag Avtales kr

Samlivskurs om utroskap - online privatundervisning

Vi tilbyr samlivskurs om utroskap som online privatundervisning. Så lett å bli fristet om ikke dere ikke nærer parforholdet og imøtekommer grunnleggende behov hos hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 6.500 pr par kr

Samlivskurs om utroskap - privatundervisning

Vi tilbyr samlivskurs om utroskap som privatundervisning. Så lett å bli fristet om ikke dere ikke nærer parforholdet og imøtekommer grunnleggende behov hos hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer 6.500 pr par kr

Walk and talk, en samtale mens du går - bedriftsinternt

Trenger du eller din arbeidstaker et «pusterom» i hverdagen? Merker du at begeret begynner å fylles opp? Ofte hjelper det å snakke med noen. Med walk and talk får du snakket av deg problemer og bekymringer mens du går.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland 1 eller 2 timer fra 800 kr

Samtaleterapi / gestaltterapi

Vi tilbyr samtaleterapi / gestaltterapi. Terapeutiske samtaler med løsningsfokusert tilnærming. Samtalene basert på hva du har av utfordringer og som du ønsker å endre. Eks rusproblematikk, voldsproblematikk, spillavhengighet etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 1 time 750 kr

Parterapi

Vi tilbyr parterapi. Parterapi hos oss er 2-5 effektive, intensive møter på 2 timer med bare dere to og parterapeuten. I tillegg til å bruke verktøyene fra coaching og psykoterapi, kommer hovedvekten av det faglige innholdet fra PREP, som er verdens mest anerkjente program for å forbedre parforhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Gestaltterapi

I vårt arbeid tar vi utgangspunkt i at ekte og autentisk kontakt i nære relasjoner er grunnleggende viktig for vår livskvalitet. Gestaltterapi er en helhetelig tilnærming som inkluderer samtale og oppmerksomhet på kropp, pust, tanker og følelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 time 2.500 kr

Kvinnegruppe - Gestaltterapi

Dette kurset er for kvinner som ønsker økt livsstyrke og psykisk velvære gjennom utvikling av meningsfulle relasjoner til deg selv andre. Gjennom praktisk trening får du mulighet til å øke din selvinnsikt om hvordan du kommuniserer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 dager 6.900 kr

Gestalt Psykoterapi - Individualterapi

Individualterapi er en konsentrert, fokusert fordypelse i dine muligheter og dine begrensninger. Å erkjenne og se seg selv der en faktisk er i livet, eller å gjenoppleve tidligere hendelser kan være smertefullt og vondt, men det kan også være berikende, meningsfullt og frigjørende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 900 kr

Gestaltterapi - Livskraft fjellro og selvutvikling

Vi tilbyr kurs i gestaltterapi - livskraft fjellro og selvutvikling. I denne gruppen får du påfyll og muligheten til å utforske deg selv i samspill med andre. Under trygge forhold og fortrolighet jobber vi med temaer som nærhet, grenser, sårbarhet og livskraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 4 dager fra 4.000 kr