Barnevern og sosialtjenester

Barn i sorg og krise - webinar

Vi tilbyr kurs om barn i sorg og krise som webinar Et praktisk webinar for alle som arbeider med barn. Kurset er godkjent av NPF som 4,5 timer vedlikeholdskurs for psykologspesialister.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 1/2 time

Barn og ungdom med angst

Vi tilbyr konferanse om barn og ungdom med angst. Bli med på konferansen - en unik mulighet for deg som jobber i skolen eller i barnevernet! Vi er stolte av å samarbeide med Angstklinikken, Norges ledende fagmiljø innenfor angst og depresjon for unge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager

Barn og ungdom med angst - webinar

Vi tilbyr konferanse om barn og ungdom med angst som webinar. Bli med på konferansen - en unik mulighet for deg som jobber i skolen eller i barnevernet! Vi er stolte av å samarbeide med Angstklinikken, Norges ledende fagmiljø innenfor angst og depresjon for unge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager

Barnepalliasjonskonferansen 2025

Vi tilbyr barnepalliasjonskonferansen 2025. Din selvsagte møteplass for alle som arbeider med barnepalliasjon. 2025 konferansen åpner nå for påmeldinger, selv om programmet ikke er klart. Da låser du prisen til årets tidligpris og unngår eventuelle prisstigninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 04.03.2025 2 dager04.03.2025 fra 5.500 kr

Barnepalliasjonskonferansen 2025 - webinar

Vi tilbyr barnepalliasjonskonferansen 2025 som webinar. Din selvsagte møteplass for alle som arbeider med barnepalliasjon. 2025 konferansen åpner nå for påmeldinger, selv om programmet ikke er klart. Da låser du prisen til årets tidligpris og unngår eventuelle prisstigninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.03.2025 2 dager04.03.2025 fra 2.200 kr

Barnevern og foreldrekonflikter - webinar

Vi tilbyr webinar om barnevern og foreldrekonflikter. Dagskurset er egnet for ansatte i barnevernet, men også for kommuneledelse. Målsettingen er å øke de ansattes trygghet i jobb, samt minske faren for konflikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag

Barnevern, meldeplikt og taushetsplikt - webinar

Vi tilbyr webinar om barnevern, meldeplikt og taushetsplikt. Er det nok å være bekymret? Det er fortsatt mange misforståelser rundt vilkårene for å sende meldinger til barnevernet. Meldeplikten til barnevernet, slik den er nå, ble innført i barnevernloven i 1992.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 02.12.2024 3 timer02.12.2024 fra 1.500 kr

Barnevernskonferansen 2024

Vi tilbyr barnevernskonferansen 2024. De vanskelige sakene handler ikke bare om rette tiltak, men ofte hvem som har mandat og ansvar, samt hvordan man undersøker og analyserer utfordringene. Vi samler de beste foredragsholderne for å gi deg praktiske råd til hva du kan gjøre annerledes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager

Barnevernskonferansen 2024 - webinar

Vi tilbyr barnevernskonferansen 2024 som webinar. De vanskelige sakene handler ikke bare om rette tiltak, men ofte hvem som har mandat og ansvar, samt hvordan man undersøker og analyserer utfordringene. Vi samler de beste foredragsholderne for å gi deg praktiske råd til hva du kan gjøre annerledes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager

Flyktningbarn i barnehagen og skolen - webinar

Vi tilbyr foredrag om flyktningbarn i barnehagen og skolen som webinar. Barnehagen og skolen har en avgjørende og viktig rolle i flyktningbarns liv. For mange er dette et første møte med norsk kultur og er et sted for å skape sitt første nettverk og utvikle sosial kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 3 timer Avtales kr

Nye krav til forebygging i kommunene - webinar

Vi tilbyr webinardag om nye krav til forebyggende arbeid i alle landets kommuner. Hvordan definere og identifisere utsatte barn og unge? Hvordan jobbe tverrfaglig med medvirkning og forebygging på tvers av tjenester og i samarbeid med barnevernet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 1/2 time

Få økt kompetanse om psykisk helse - For deg som jobber m ungdom

I alle skoler, på alle trinn, finnes det sårbare elever. Mange unge oppgir å ikke være gode nok. Kravet til å prestere er høyt. Flere oppgir å slite med psykiske problemer knyttet til vanskelig oppvekst og liv. Hvordan kan du som lærer snakke om psykisk helse med elever?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 timer 1.390 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.390 kr

Få økt kompetanse om psykisk helse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om økt kompetanse om psykisk helse - for deg som jobber med ungdom. I alle skoler, på alle trinn, finnes det sårbare elever. Mange unge oppgir å ikke være gode nok og kravet til å prestere er høyt. Flere oppgir å slite med psykiske problemer knyttet til vanskelig liv og oppvekst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.190 kr

Foreldretvister etter barneloven

Vi tilbyr kurs i foreldretvister etter barneloven Med fokus på Barnelovsutvalgets NOU 2020:14 Ny barnelov: de mest relevante endringsforslagene

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Innføring i barnevernretten

Vi tilbyr kurs i innføring i barnevernretten. Gjennomgang av de barnevernrettslige prinsippene og hvordan disse skal vektes opp mot hverandre. Kurset gir en generell innføring i barnevernretten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Nettkurs i migrasjonsforståelse og migrasjonshelse

Skap rom for gode møter med nye ferdigheter innen migrasjonshelse Dette kurset gjør deg trygg og mer empatisk i møte med flyktningene som ankommer akuttmottakene og som bor på flyktningmottakene. Vårt mål er å skape forståelse for migrasjonshelse og åpne opp for empatiske møter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie For evig og alltid 1995 kr

Rusforebyggende kurs for ansatte - 100% fornøyd garanti

Hvordan og når skal du hjelpe? Hva kan du som kollega, nær pårørende eller god venn gjøre dersom du mistenker rusmisbruk i din nære krets? Vårt nettbaserte kurs gir deg verktøyene du trenger for å forstå virkningene og ringvirkningene av alkohol og rusmisbruk nære deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1395 kr

Fagskole - Arbeid med de yngste barna (0 - 3 år) i barnehagen

Studiet er finansiert av Utdanningsdirektoratet og det betyr at de dekker studieavgiften. Utgifter til litteratur og semesteravgift må alle studentene dekke selv. De yngste barnas væremåte kommer til uttrykk gjennom deres lek og interaksjon med omgivelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 316 timer 400 kr
Bergen Bergen 318 timer 800 kr
Kristiansand Kristiansand 318 timer 400 kr
Larvik Larvik 02.09.2024 320 timer / 21 måneder02.09.2024 Gratis kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 305 timer Gratis kr
Stavanger Stavanger 318 timer 400 kr

Fagskole - Arbeid med språk flerspråklig flerkulturell kompetanse

Vi tilbyr fagskoleutdanning om arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse. Utdanningen er et NOKUT-godkjent utdanningstilbud som gjennomføres som et deltidsstudium over 2 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 316 timer 400 kr
Hamar Hamar 305 timer
Kristiansand Kristiansand 316 timer 800 kr
Larvik Larvik 305 timer
Lyngdal Lyngdal 316 timer 800 kr
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 325 timer / 21 måneder Gratis kr
Skien Skien 305 timer
Time / Bryne Time / Bryne 316 timer 400 kr
Tromsø Tromsø 02.09.2024 325 timer / 21 måneder02.09.2024 Gratis kr
Trondheim Trondheim 300 timer / 2 år Gratis kr
Ålesund Ålesund 305 timer / 2 år Gratis kr

Barnevernsoppdrag

Flere av ASOKs medarbeidere arbeider med forebyggende barnevern. Vi møter barn og familier som har ulike utfordringer med hvordan barna har det, og der familien selv eller det kommunale barnevernet vil ha oss til å hjelpe familiene til en bedre fungering for både barn og voksne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo

Veilederutdanning i relasjoner med barn - konfliktløsning

Veilederutdannelse relasjoner med barn. Med fokus på kommunikasjon, konfliktløsning, relasjoner, utviklingsstøtte, medvirkning og læring. For deg som vil bli ekstra god på relasjoner med barn, i familie, barnehage, skole mm., og som ønsker å veilede andre, foreldre og ansatte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.08.2024 26.08.2024 34.000 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 dager fordelt på 6 samlinger 32.000 kr

Fra Kaos til Mestring

Foredrag for foreldre, helsepersonell og lærere - vedr. urolige barn og unge med lærevansker og adferdsvansker. Spesialpedagogo Elin Natås har 15 års erfaring med å hjelpe elever.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 1 time og 49 min. 299 kr