Parkurs

Workshop For Par på Storestølen Fjellhotell

Vi tilbyr Workshop For Par. BEVEGELSE I INDRE OG YTRE LANDSKAP – FRA FASTLÅSTE REPETERENDE MØNSTRE TIL Å ERFARE KJÆRLIGHET OG INTIMITET

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol 4 dager fra 7.990 kr

Nettbasert samtaleterapi/parveiledning

Elektronisk terapi og veiledning brer om seg og forskning viser mer og mer at e-terapi oppnår tilnærmet like god effekt og brukertilfredshet som tradisjonell terapi ansikt-til-ansikt. Videokonsultasjon kan være et alternativ når fysisk konsultasjon ikke er mulig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Parterapi / Samlivsterapi

Vi tilbyr parterapi / samlivsterapi. Våre parforhold har en avgjørende innflytelse på livene våre fordi de preger og utvikler oss. Ønsker du å ta parforholdet, deg selv og partneren din på alvor og stanse en negativ utvikling?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1.400 kr

PREP samlivskurs for par

Vi tilbyr PREP samlivskurs for par. Våre kommunikasjonsferdigheter er avgjørende for gode parforhold og samliv. Gode kommunikasjonsferdigheter kan læres! PREP er først og fremst et kommunikasjonskurs for par, men har også overføringsverdi til alle mellom-menneskelige forhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1.400 kr

Parsamtaler

Vi tilbyr parsamtaler. Terapien har ofte ønsket effekt på parforholdet allerede etter noen få ganger. Jeg har mye erfaring med konfliktarbeid, som jeg også drar nytte av når jeg arbeider med par.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 9.600 kr

Par-sjekk

En Par-sjekk starter med et online spørreskjema som partene besvarer individuelt. Deretter får paret to samtaler med veileder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 9.600 kr

Endags PREP-kurs

Vi tilbyr 1-dags PREP-kurs for å bedre kommunikasjonen i parforholdet. Dette er en kortversjon av PREP-kurset (fullversjonen over 2 dager anbefales) som kun konsentrerer seg om kommunikasjonen i parforholdet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Åsen Oslo, Åsen 1 dag

Parkurs om seksualitet, bedre sexliv - bedre samliv

Vi tilbyr parkurs om sex og samliv. Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 1 helg

Parterapi for bedre samliv - online

Jeg tilbyr parterapi for bedre samliv online. Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde gått på samlivskurs med andre par.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 1.700 pr par kr

Parterapi for bedre samliv - privatundervisning

Jeg tilbyr parterapi for bedre samliv. Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde gått på samlivskurs med andre par.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 1.700 pr par kr

PREP samlivskurs for par - online

Jeg tilbyr PREP samlivskurs for par online via Skype. Unntakstilstanden som coronaviruset forårsaker har vist seg tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 eller 5 timer fra 3.750 per par kr

PREP samlivskurs for par - privatundervisning

Jeg tilbyr PREP samlivskurs for par som privatundervisning. Unntakstilstanden som coronaviruset forårsaker har vist seg tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 eller 5 timer fra 3.750 per par kr

PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet

Vi tilbyr PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet. På et PREP-kurs handler det om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning, og ivareta godene i forholdet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 29.01.2022 (+1) 1 helg29.01.2022 (+1) 3.500 pr par kr

PREP-kurs for å kommunisere bedre

Vi tilbyr PREP-kurs for å kommunisere bedre. PREP er et parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. Bedre gave til dere selv eller andre finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 29.01.2022 (+1) 1 helg29.01.2022 (+1) 3.500 per par kr

Privatundervisning for par om kjærlighetsspråket

Vi tilbyr privatundervisning for par om kjærlighetsspråket. Dere får 3 timers kursing om våre kjærlighetsspråk. Hvordan vi viser at vi er glade i partneren varierer. Så det gjelder å kunne lese hverandres kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 4.500 pr par kr

Privatundervisning for par om kjærlighetsspråket - online

Vi tilbyr online privatundervisning for par om kjærlighetsspråket. Dere får 3 timers kursing om våre kjærlighetsspråk. Hvordan vi viser at vi er glade i partneren varierer. Så det gjelder å kunne lese hverandres kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer à 1 - 1,5 time pr gang 4.500 pr par kr

Privatundervisning for par om sex og kommunikasjon

Jeg tilbyr privatundervisning for par om sex og kommunikasjon. Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker ble tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke benytte muligheten nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen - også seksuelt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 4.500 pr par kr

Privatundervisning for par om sex og kommunikasjon - online

Jeg tilbyr online privatundervisning for par om sex og kommunikasjon. Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker ble tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke benytte muligheten nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen - også seksuelt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 4.500 pr par kr

Samlivskurs for nye par

Vi tilbyr samlivskurs for nye par. Dette er kurset for ferskinger - for dere som er i en startfase eller i en ny relasjon og som vil lære å leve godt sammen slik at forholdet oppleves som nærende og utviklende også når den heteste forelskelsen har lagt seg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg 3.500 pr par kr

Samlivskurs om følelser

Vi tilbyr samlivskurs om følelser. Få større klarhet og forståelse for egne og partnerens følelser og behov, og hvordan dere som par samhandler emosjonelt. Oppdag det skattkammer følelsene kan være for å forsterke og inderliggjøre forholdet deres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg 4.000 pr par kr

Samlivskurs om følelser for par - online privatundervisning

Vi tilbyr samlivskurs om følelser for par som online privatundervisning. Er dere oppgitt og fortvilet - og har masse ikke-kommuniserte følelser. Det kan snues, men det krever noe av dere begge!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 timer 6.500 pr par kr

Samlivskurs om følelser for par - privatundervisning

Vi tilbyr samlivskurs om følelser for par som privatundervisning. Er dere oppgitt og fortvilet - og har masse ikke-kommuniserte følelser. Det kan snues, men det krever noe av dere begge!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer 6.500 pr par kr

Samlivskurs om kjærlighetsspråket - skjønn din partners språk

Vi tilbyr samlivskurs om parets kjærlighetsspråk. Hvordan forstå og verdsett hverandres kjærlighetsspråk. Dette er et dagskurs for par som vil forbedre samlivet sitt, og forstå hverandres språk og kommunikasjon bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Åsen Oslo, Åsen 1 dag 4.000 pr par kr

Samlivskurs om utroskap - privatundervisning

Vi tilbyr samlivskurs om utroskap som privatundervisning. Så lett å bli fristet om ikke dere ikke nærer parforholdet og imøtekommer grunnleggende behov hos hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer 6.500 pr par kr

Tangokurs for bedre samliv

Vi tilbyr tangokurs for bedre samliv. Her har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å stimulere kjærligheten. Tangokurs for dere som vil booste samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Åsen Oslo, Åsen 1 helg 4.000 pr par kr

Samlivkurs - parterapi

Under dette parterapi forløpet/kurset er dere de eneste deltagerne, som møter 2 erfarne parterapeuter som også er ektefeller. Det gir svært gode ressurser og læringsforhold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 time og 30 min 2.500 kr

Parterapi

Vi tilbyr parterapi. Vansker i parforhold og familieliv er en del av livet. I perioder kan vi trenge bistand til å komme videre på en god måte. Å ha en fagperson å gå sammen med i slike prosesser bidrar til sortering av følelser, at alle parter får plass og at uavklarte spørsmål kan få et svar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 50 minutter Avtales kr
Førde Førde 50 minutter Avtales kr
Oslo, Bjerke Oslo, Bjerke 50 minutter Avtales kr
Ullensaker Ullensaker 50 minutter Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>