Kurs i mosjon og trim i Sør-Trøndelag

Her finner du kurs for forskjellige typer mosjon og trim på treningstudio, hjemme og på arbeidsplassen. Du vil lære øvelser du kan gjøre hvor som helst, slik at du får tid til å trene selv om du har en hektisk hverdag. Du finner også kurs for å bli treningsinstruktør slik at du kan spe på inntekten samtidig som du trener.

Løpekurs for bedrifter

Løpekurs for bedrifter hvor vi tilpasser etter nivåer, og hvor alle skal oppleve konstruktive tilbakemeldinger som styrker deres løpeteknikk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr

Løpetreninger for bedrifter

Løpetreninger for bedrifter. Treningene har inkludering, variasjon og treningsutbytte som kjerneelementer, hvor treningene blir planlagt og gjennomført etter disse. Treningene kan tilpasses etter bedriftens ønske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 60 minutter Avtales kr

Styrke og Tabata for bedrifter

Vi i Sjøli Aktivitet arrangerer treninger med styrke og tabata for bedrifter, som tilpasses etter bedrifter hva gjelder tid, sted og innhold. Øktene er skadeforebyggende med spesielt fokus på rygg, nakke, skuldre og knær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr

Wim Hof Metoden, Pust & Isbading

Få kontroll over nervesystemet med pustens kraft! Jeg tilbyr kurs innen Wim Hof Method (Fundamentals & Adcanced) og Oxygen Advantage med innleid instruktør. Du lærer blant annet om viktigheten av riktig pust ved ro/hvile og fysiske utfordringer, som for eksempel ved kulde-eksponering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 - 3 timer

Workshop - den frie kroppen

Vi tilbyr workshop om den frie kroppen. Bli med på workshop hvor vi tar opp ulike treningsprinsipper, myter og typiske treningsfeller. Lær om kroppens unike tilpasningsevne: det er aldri for seint! Workshopen varer i 4 timer (2 timer med øvelser).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 timer

Turgruppe for kreftpasienter og pårørende

Vi tilbyr turgruppe for kreftpasienter og pårørende. Turgruppen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tilpasser turen slik at den passer for alle. Hver uke møtes en gjeng med turglade folk i Kristiansand for å dra på tur sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer Gratis kr

Onsdagstrimmen

Onsdagstrimmen er et tilbud for deg som ønsker å gå på tur sammen med andre, i kjente og mindre kjente deler av marka. Hver onsdag hele året samles en gjeng turglade mennesker på formiddagen for å gå langs stier, skiløyper og veier i marka.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag Gratis kr

Styrketrening

Vi tilbyr styrketrening. Instruktøren tilpasser opplegget til de som kommer. Vi trener de store muskelgruppene, med litt ulikt fokus fra gang til gang. Vi har en egen stor sal til disposisjon i nye lokaler i Helse- og arenabygget i Granåsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 12 kvelder 1.200 kr

UTE-trening aktiv mosjonist - kondisjon og styrketrening

Vi tilbyr kurset UTE-trening aktiv mosjonist. UTE-treningene inneholder en blanding av kondisjonstrening og styrketrening. Vi deler inn i to grupper: aktiv mosjonist og markatraver, samt skøytegruppe på vinterstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10 kvelder 1.400 kr

UTE-trening markatraver - kondisjon og styrketrening

Vi tilbyr kurset UTE-trening markatraver. UTE-treningene inneholder en blanding av kondisjonstrening og styrketrening. Vi trener varierte økter med enkel intervalltrening og litt teknikktrening. Vi deler inn i to grupper: aktiv mosjonist og markatraver, samt skøytegruppe på vinterstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10 kvelder 1.400 kr

UTE-trening skøyting - kondisjon og styrketrening

Vi tilbyr kurset UTE-trening skøyting. UTE-treningene inneholder en blanding av kondisjonstrening og styrketrening. Vi deler inn i to grupper: aktiv mosjonist og markatraver, samt skøytegruppe på vinterstid. Vi trener intervaller og har teknikktrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10 kvelder 1.400 kr

Trening gjennom arbeidsdagen - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i trening gjennom arbeidsdagen. Under kurset lærer du deg enkle øvelser som gir store gevinster for helse, energi og produktivitet gjennom arbeidsdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 10 minutter fra 375 kr

Løpetrening til dine ansatte

Jeg tilbyr teknikkkurs og løpetrening for din bedrift. Ønsker din bedrift å tilby løpetrening til sine ansatte?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales Avtales kr

Actic Anywhere - Gruppetrening

Gruppetrening er en filmet gruppetime der du trener med en instruktør akkurat som om du var på et senter. Du kan gjennomføre timene når det passer deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 79 pr mnd kr

Actic Anywhere - Kondisjonstrening

Det meste i livet blir både enklere og morsommere når du har god kondisjon. Dessuten har kroppen det bedre rent fysisk. Hjertet blir sterkere, oksygenopptaket øker, du får lavere hvilepuls og risikoen for hjerte- og karsykdommer reduseres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Online-kurs i løping

Vi tilbyr online-kurs i løping. Lær vedvarende god løpeteknikk og hvordan du trener effektivt for å bli en god løper. Du vil lære av de beste. Instruktørene er kjent for å være dyktige formidlere og samtidig oser de av erfaring. All undervisning er videobasert og enkel å følge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 uker 2.990 kr

 |  1 2   |  Neste side >>